Celeb

Dagad a botrány a lefújt koncert után: Felvette a fél gázsit ByeAlex

Bors

2021. augusztus 24. kedd 05:20

Óriási csalódást okozott ByeAlex, amiért minden előzetes bejelentés nélkül faképnél hagyta a közönségét. A hab a tortán, hogy mindezért még pénzt is kapott.

Hatalmas tömeg gyűlt össze augusztus 21-én a Bánki-tó partjánál. A kikapcsolódásra vágyó emberek azzal a céllal indultak el otthonról, hogy idilli környezetben töltsék a szombat estét, miközben kiváló hazai előadók dalait hallgatják. A fellépők között ByeAlex zenekara is helyet kapott, akik mindenki legnagyobb örömére már jóval a kezdés előtt megjelentek a helyszínen.

Az est fénypontjaként beharangozott énekes koncertjét azonban hiába várták. Az eredeti kezdési időpont után 15 perccel ByeAlex úgy döntött, hogy mégsem áll színpadra.

Mentegetőzik

Az énekes a közösségi oldalán több bejegyzésben is megpróbálta elmagyarázni az okokat.

– Akkor most reagálok utoljára a legutóbbi posztom kapcsán, hiszen többen itt azt hiszik, hogy eddig azért nem tettem, mert f*sok valamitől. Mitől kellene? Én teljesen őszintén és elnézést kérve megfogalmaztam, hogy igazából a szervezőbrigád, akik az esemény hivatalos oldalán keresztül gusztustalanul uszítják ellenem az embereket, nem tettek eleget egy rakás pontnak, ami a szerződésünkben ott állt benne sorban! – jelentette ki az énekes.

semmi sem jó

A közönség máig értetlenül áll a történtek előtt, hiszen ezt megelőzően több előadó is fellépett a látványos víziszínpadon és senkinek sem volt kifogása a körülmények, a fény- és hangtechnikát illetően.

Alex mégis technikai okokra hivatkozva gyakorlatilag cserben hagyta a rajongóit. Jelenlévők beszámolói szerint a zenész letakartatta a helyszínen a muskátlikat, mert nem lehetnek virágok a színpadon. Állítólag abba is belekötött, hogy a nézőtéren sokan ültek, pedig állniuk kellett volna. Úgy tudjuk, amiatt is kifogást emelt, hogy a színpad oldalról nem volt elfüggönyözve, látszottak a Bánki-tó fényei és, „nem érvényesültek volna a színpadi fények”.

Alex szerint a szervezők több ponton is elmulasztották teljesíteni a szerződésben foglaltakat, ám sokan úgy vélik, ez még nem jogosítja fel az énekest, hogy szó nélkül faképnél hagyja a közönségét, ugyanis a jelenlévők elmondása alapján mindenféle magyarázat nélkül távozott a helyszínről.

Pénzzel távozott

Több kérdés is felmerül a piszkos anyagiakat illetően. Mindezek után vajon a szervezőknek kötelessége kifizetni a szerződésben meghatározott összeget? Netán Alexet kötelezhetik arra, hogy kártérítést fizessen, amiért rettentő kellemetlen pillanatokat okozott mindenkinek?

A Bors megkereste Bánk polgármesterét, akitől megtudtuk: természetesen eleget tesznek az Alexékkel kötött szerződésben foglaltaknak.

A fellépési díj 50%-át előlegként kifizettük ByeAlexnek

– jelentette ki a Torma Andrea, akitől arra már nem kaptunk konkrét választ, hogy az énekesnek kell-e kártérítést fizetnie.

– Nekünk nyilván vannak szerződéses kötelezettségeink, amelyeknek meg kell felelnünk. Számunkra fontos, hogy a településünk, Bánk hiteles maradjon és kiszámítható partneri viszonyban legyünk minden előadóval– tette hozzá.

ByeAlexet is szerettük volna megkérdezni a történtekről és arról, hogy vajon mire számít ezek után, azonban az énekes kijelentette, hogy már nem szeretne ezzel az üggyel foglalkozni és egyébként is rohannia kell. Nem igazán értettük a nagy sietség okát, hiszen néhány napig nem lesz fellépése.

A legközelebbi koncertek időpontjai már láthatóak ByeAlex közösségi oldalán, azonban a hozzászólásokból egyértelműen kiderül, hogy az énekes sok rajongója bizalmát elvesztette és kétszer is meggondolják, hogy elmenjenek-e a fellépéseire.

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/15379652_auto_resized.jpg
origo.hu

A szánalmas Kataron és a nevetséges Bale-en röhög a világ - mutatjuk a legjobb mémeket

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/10299_resized.jpg?avcount=1669469707
origo.hu

Lengyelország bejelentése mindent megváltoztathat

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/15380601_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Árpa Attila végre bevallotta: Ezért nem járna expornóssal

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/15381251_auto_resized.png
hirtv.hu

Szabó Tímea az EBESZ-ben: drasztikus lépésekre van szükség Magyarország ellen

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/15380453_auto_resized.jpg
ripost.hu

Jaj, mi történt? Egy pillanat alatt évtizedeket öregedett a magyar énekes

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/15380219_auto_resized.jpg
magyarnemzet.hu

Kiálltak az olaszok hazánk mellett az Európai Parlamentben

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/10298_resized.jpg?avcount=1669469707
ripost.hu

Rájött a hasmenés a kamionosra, szörnyű, ami ezután történt

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/15378485_auto_resized.jpg
travelo.hu

Lehet, hogy megépül a híd az olasz szárazföld és Szicília között?

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/15381588_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Wellness szállodában emelték meg saját fizetésüket a pedagógus szakszervezet vezetői - aztán elmentek tüntetni... - videó

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/10280_resized.jpg?avcount=1669469707
life.hu

Black Friday: Most érdemes beszerezni ezeket a hangulatjavító vitaminokat! (x)

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/15380182_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Újabb diáktragédia: egy elsős tanuló meghalt, osztálytársával mentő rohant kórházba

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/10275_resized.jpg?avcount=1669469707
she.life.hu

Ha ennyit nem bír ki egy kapcsolat, akkor amúgy is csak az idődet rabolta volna...

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2022/11/qwHbwHhSDyxlFD4OvH4Ue09lKxeKplugL1j3hv8DZ0k/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzVmYmIxMmFiZmY2ODQ0MjI4NmI5ZTdiNDdlZDYxZmIy.jpg
Veszteség

"Borzalmas, amikor a gyereked szenved és nem tudsz segíteni" - megtörte a csendet Várkonyi András, először beszélt lánya elvesztéséről

https://cdn.borsonline.hu/2022/11/_KgUZ7w8V_35SJmKPgjqmrMRlp8-WhMpYLec5LM5jnk/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50L2E1NmVjYmQ1NTA5NTQ1MTU5YzgzMzBjMGI3MTNjYmM0.jpg
Vallomás

Árpa Attila végre bevallotta: Ezért nem járna expornóssal