Celeb

Exkluzív fotók: Megnősült a TV2 sztárja

SM

Létrehozva: 2021.07.24.

Megismerkedésük után két és fél évvel, július 17-én hivatalosan is összekötötte életét Kiss Péter Balázs és Kulcsár Viktória. Családi körben mondták ki a boldogító igent, de a barátokkal is szeretnék megünnepelni házasságkötésüket, velük jövőre tartanak egy nagy bulit.

Forrás: TV2

Péter januárban kérte meg Viki kezét, egy ideig vacilláltak, az idén vagy csak jövőre házasodjanak össze, de úgy döntöttek, nem várnak még egy évet.

Nagy esküvőt terveztünk, rengeteg olyan barát, kolléga van körülöttünk, akikkel szeretnénk ezt a pillanatot együtt átélni. Sokáig bizonytalan volt a helyzet a járvány és a szervezés miatt. Végül úgy határoztunk, nyár közepén csak a család jelenlétében tartjuk meg a szertartást. A rokonság az ország két végén él, eddig nem volt nagyon lehetőség a találkozásra, így a házasságkötés mellett egy családegyesítő buli is volt – mesélte a Borsnak Péter, aki szerelmével együtt ragaszkodott a vízparthoz, ezért különleges helyszínt választottak.

A Római-parton a Csónakház Mulató mellett döntöttünk, ahol egy nagyon kellemes estét töltöttünk el. Minden úgy sikerült, ahogy azt szerettük volna. Jövőre tartunk egy olyan esküvőt, ahova meghívjuk az összes barátunkat. Egy kempinget vagy tábort képzelek el, ahol egy nagy kerti partit csaphatunk – mondta lapunknak a 31 éves színész.

Péter két és fél évvel ezelőtt egy buliban találkozott először Vikivel. A szimpátia első pillanattól kezdve megvolt közöttük, a beszélgetést folytatták, amiből hamar szerelem lett. Esükvőjük után már első közös otthonukat keresik.

Viki a Pécsi Nemzeti Színháznak volt hat évig a tagja, most pedig a József Attila Színházhoz szerződött. Egyelőre Budapesten képzeljük el az életünket. Ezért sem akartuk húzni-halasztani az esküvőt, hogy minél hamarabb el tudjunk kezdeni a jövőnkön gondolkodni. Szeretünk lépésről lépésre haladni, meglátjuk, milyen lehetőségeink lesznek – fűzte hozzá Péter, aki azt is elárulta, hogy szóba került-e már feleségével a családalapítás.

Mindketten szeretnénk gyerekeket. Lélekben fel vagyunk rá készülve, azonban ezzel várunk még.

Garantált a jó buli

Kiss Péter Balázs márciusban csatlakozott a Super TV2 Jóban Rosszban csapatához. És bár csak néhány napot töltött ott, rengeteg jó élménnyel gazdagodott.

– Kedvesek, befogadóak a kollégák, és csupa olyan ember vesz körül, akik nagy hozzáértéssel dolgoznak. Imádom a sorozatokat, a szakdolgozatomat is ebből írtam. Büszke vagyok arra, hogy Magyarország két meghatározó sorozatában is részt vehettem. Nem csüggedek, hogy ennek is vége, mert a színészet mellett a ceremóniamesterség is a hivatásom. Ezt is szeretem csinálni: nyáron sok esküvőn veszek részt. A színház és a film szempontjából sok érdeklődés, beszélgetés zajlik további irányba. Remélem, nyár után a Vidám Színpad újra indul, de a jövőben szeretnék a rendezésre és az írásra jobban koncentrálni.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek