Celeb

Kőkeményen megdolgozik a sikerért Zimány Linda: Még alvásra is alig jut ideje

Bors

Létrehozva: 2021.07.22.

A gyönyörű modellnek igazán irigylésre méltó élete van, ám a sikernek és a csillogásnak ára van. A híresség a luxusélet árnyoldalairól is mesél a ma megjelent hot! magazinnak.

Linda kislányként színésznő vagy énekesnő szeretett volna lenni, ám a tinédzseréveit modellkedéssel töltötte. Sosem volt számára idegen a munka világa, és húszévesen elhatározta: a szépség- és divatiparban való tapasztalat mellett szeretne egy komoly szakmát is tanulni.

Így lett a magyar Britney Spears hasonmásként megismert cserfes kislányból elismert ügyvédjelölt, aki – párkapcsolat híján – egyelőre két hivatás között lavírozik, és élvezi a kihívásokat.

Reggelente korán kelek, jövök az irodába, és délutánig dolgozom. A bíróságokkal ellentétben nálunk nincs nyári szünet, zajlik a munka. Szeretem ezt a hivatást is, bár egy teljesen más világ, mint amelyben korábban dolgoztam.

Persze ahhoz, hogy a modellkedésben és ebben is helytálljak, megfeszített tempóra és elég nagy teherbírásra van szükség, de mindenekelőtt komoly logisztikára.

Sokszor amint végzek az irodában, már megyek is a fotózásra, közben csak egy gyors ebéd fér bele. Naponta 4–5 órákat alszom, és bulik helyett a minőségi pihenésre esküszöm – vallja be a csinos szőkeség, aki a friss hot!-ban arról is beszámol, hogy mit köszönhet a modellkedésnek, és hogyan jut el oly sokszor távoli, egzotikus országokba.

Keressék a hot! magazint az újságárusoknál!

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek