Celeb

Szürke kisegérből gigamellű plasztikbarbi lett – rá sem ismerni, úgy átszabták – 18+ fotók

Bors

Létrehozva: 2021.07.08.

Átszámítva több mint nyolcmillió forintot költött plasztikai műtétekre, hogy rátaláljon a szerelem, de mióta szürke kisegérből plasztikbarbi lett, megijednek tőle a férfiak.

A majd félmillió követővel rendelkező modell úgy gondolja, azért nem mer hozzá közeledni senki, mert túl szép. Tucatnyi plasztikai műtétje előtt viszont az előnytelen külseje miatt nem állt szóba vele senki – írja a The Sun
Ha barátaimmal vagyok, a férfiak szinte felfalnak a tekintetükkel.De amikor egy pajkos mosoly kíséretében a tudtukra adom, hogy nyitott vagyok az ismerkedésre, sajnos nem közelednek – magyarázza az igencsak műnővé műtött, ám extrém külsejével az Instán félmilliós rajongótábort maga köré gyűjtő Céline Centino.

– Néha, amikor egy klubban vagyunk, az alkoholnak köszönhetőnek csevegnek velem, de általában annyira részegek, hogy nem zavarja őket a külsőm – panaszkodik Céline, aki a randik során rendre azzal szembesül, hogy képtelen a kiválasztottjával beszélgetni, mert az nagyon ideges. – Először mindig félénkek, de ha rájönnek, hogy kedves vagyok, kissé ellazulnak. Aranyosak, amikor zavarban vannak. A srácok mindig azt mondják, hogy erős az aurám, és amikor belépek egy szobába, akkor is megérzik a jelenlétem, ha nem látnak.

A modell az udvarlókkal szemben csak nagyon kevés követelményt támaszt. Azt állítja, valójában nincs zsánere. – Magasnak kell lenniük, legalábbis nálam magasabbaknak, és szeretem, ha viccesek, ha megnevettetnek. A hajukkal vagy az arcukkal kapcsolatban nincs elvárásom, szerintem a személyiség sokkal fontosabb, mint a megjelenés.

Céline már csak azért sem ítél el másokat a kinézete miatt, mivel tiniként sok zaklatásnak volt kitéve a kinézete miatt. Fodrászként dolgozott, hogy megtakarítson annyi pénzt, ami az első mellplasztikájához kellett, majd szép lassan a többi testészét is átszabatta. Miután több mint 20 ezer fontot (több mint nyolcmillió forintot) költött műtétekre, az influenszerként is tevékenykedő nő egy vagyont keres saját, javarészt kevés ruhás fotóinak eladásából.

– Az operációk óta néhány ember, aki régebben zaklatott, megpróbálta felvenni velem a kapcsolatot, de nem különösebben érdekelt. Korábban elégedetlen voltam magammal, csúnyának láttam magam, és mintha be lettem volna zárva a saját testembe. Ennek vége.

A fiatal nő jelenleg három mellnagyobbításon van túl, és néhány havonta töltőanyagot kap az arcába. – Az anyám azt mondja, nincs rá szükségem, de csak a műtétek miatt aggódik.

Az évek óta tartó piszkálásom után végre boldog vagyok attól, ahogy kinézek.Rengeteg barátom és csodálatos családom van, de legfőbb vágyam találni egy férfit, akivel megoszthatom az életem. 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek