Celeb

Újra együtt: Hatalmas bejelentést tettek Bochkor Gáborék

Bors

Létrehozva: 2021.07.05.

Kilenc évvel a leghallgatottabb reggeli rádióműsor, a Bumeráng megszűnése után július 9-én ismét együtt jelentkezik az éterben Bochkor Gábor, Boros Lajos és Voga János.

A jelenleg a Retro Rádión futó, stílusosan csak „Bochkor” névre hallgató műsor társházigazdája, Lovász László a héten nyaralását tölti, ezért a készítők különlegességekkel készültek ezekre a napokra. Így Vályi István mai szereplése után a következő napokban az olimpiai bajnok úszónő Risztov Éva, a színész Szabó Győző és az ex-futballista Kabát Péter közreműködése után pénteken, egy délelőtt erejéig újra hallható lesz a legendás hármas.

„Kilenc év után csak egy reggel, pénteken újra együtt a stúdióban Bochkor Gábor, Boros Lajos és Voga Processzor!! Vártátok már? ”- tette közzé a műsor ma reggel a hivatalos Facebook-oldalán.

A Bumeráng korábban 12 éven keresztül futott töretlen népszerűséggel, tíz éven keresztül a Sláger Rádión, majd két éven át a Neo FM-en, végül egy rövid ideig a Music FM-en – ezért is lesz olyan különleges a pénteki adás!  

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek