Celeb

Bochkor Gábor vallomása: Rettegtem, hogy szánalmasak leszünk – videó

Bors

Létrehozva: 2021.07.10.

Több százezer rádiózó dédelgetett álma valósult meg péntek reggel, ugyanis 9 év után újra összeállt a Boros-Bochkor-Voga trió a Retro Rádióban. A kultikussá vált Bumeráng műsor fene- gyerekei ugyanúgy izgultak adás előtt, mint legelső közös szereplésüknél. A Bors ott lehetett a történelmi pillanatnál.

Hosszú éveken keresztül hazánk leghallgatottabb műsora volt a Bumeráng a Sláger Rádióban. A Boros Lajos, Bochkor Gábor, Voga János fémjelezte trió pillanatok alatt meghódította a rádiózókat. Számtalan mémmé vált jelenség először a műsorban mutatkozott be országosan: Gát Véder, Ne fürgyé le, Dandó Zoltán magyar népmesék-paródiája, és mai napig beszélnek róla. Bocsi szerint már az első közös adásaik alatt működött köztük a kémia, pedig három végletekig különböző emberről beszélünk. És ez a kémia, ami most is, már az első pillanattól működött.

Nem tudták, mi lesz ebből

– Izgultam, ennyi adással a hátam mögött is – mesélte a fergetegesre sikerült adás után a Borsnak Bochkor Gábor. – Nem tudtam, milyen lesz, mit váltunk ki egymásból ennyi év után. Mindenki változott az elmúlt években, nem tudtam, mit tudunk kihozni egymásból. Féltem, hogy szánalmasak leszünk… Három öreg fószer, aki nosztalgiázik, de nem így lett, sőt! Az, hogy ugyanúgy működött köztünk a kémia, csodálatos volt! Pedig elsülhetett volna másképp is.

„Továbbra sem vagyunk barátok” 

Boros Lajos erre azonnal közbeszólt: de mi legalább akkor is jól éreztük magunkat. Ami így is volt, látszott a rutinos rádiósokon a stúdióban, hiába nem a legjobb barátok, tisztelik, szeretik egymást.

– Nekem már kevesebb időm van annál hátra, mint, hogy olyanokkal legyek, akik nem szeretnek – vallotta komoly meglepő őszinteséggel Boros Lajos.

Továbbra sem vagyunk barátok, de valami összeköt bennünket, és ez már sosem változik meg. Nagyon érdekes, de tényleg most is úgy működtünk, mint régen. Én mondok valamit, a Bocsi megcáfolja. Nekem tetszik valami, ő utálja, Voga meg kettőnk között egyensúlyozik.

A fiatalabb legenda is egyetért azzal, hogy ők a két ellenpólus. Mindig másképpen láttuk a világot, és ez ettől volt izgalmas!

Ömlöttek az SMS-ek

A történelmi visszatérés nem csak a rádiósokat indította meg, a hallgatók elárasztották műsor előtt és közben is őket. Az újra meghódított rajongók követelik a folytatást.

– Nagyon emocionális érzés volt – folytatta Bocsi.

– Az, hogy ugyanúgy működött köztünk a kémia, csodálatos volt! Ez segített át azon, hogy ne gombóccal a torkomban, könnyekkel a szememben nyomjam végig a műsort. Az meg euforikus, hogy a varázs, ami volt, azonnal működésbe lépett. A harmadik faktora, a hallgatók, hogy mi mit jelentettünk nekik. Most 200 SMS-t kaptunk két bejelentkezés között, máskor azért kevesebbet kapunk. Olvasni azt, hogy egy hölgy kislányként, amikor az édesanyja vitte az iskolába, mindig bennünket hallgattak. Leírta, hogy az édesanyja már nem él, és most neki ezzel a műsorral kicsit visszahoztuk őt, szíven ütött. Generációk nőttek fel a műsorainkon, egy olyan műsoron, amit mi hoztunk be. Erre büszkék vagyunk! Lesz folytatás, ha nem is állandó adásként, de mindig lesz olyan apropó, ami miatt újra összeül a kultikus trió!

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek