Celeb

Hatalmas lagzija lesz Csepregi Éva fiának: Az örömanya koncertet ad a násznépnek!

Bors

2021. július 19. hétfő 11:30

Rendkívül elfoglalt időszak elé néz Csepregi Éva. Rengeteg fellépés, koncert vár rá, de legizgatottabban fia lagzijára készül.

Májusban mondta ki a boldogító igent Csepregi Éva fia és szerelme Dóra. A fiataloknak azonban várniuk kellett a lakodalommal a korlátozások miatt. Most már megvan az időpont, és gőzerővel folyik a buli szervezése.

Szeptember 25-én lesz Budakalászon – újságolta a Borsnak az énekesnő. Az esküvőt nagyon szűk körben tartottuk meg, de a fiam és a menyem szeretné a boldogságát megosztani a rokonokkal, barátokkal és ismerősökkel is. Igazi nagy lagzit szerveznek Dávidék, én csak a helyet néztem meg egyszer, nem szólok bele, ők álmodták meg, ők tudják, mit szeretnének. Annak különösen örülök, hogy van egy hatalmas színpad, és én is szórakoztatni fogom a jelenlévőket, tartok egy kis koncertet. Nagyon várjuk, mert jár nekik – mondta.

De addig még nagyon sok feladat vár az énekesnőre, hiszen beindultak a fellépések, egyik helyszínről rohan a másikra. Június végén, 264 nap után, Siófokon, a Plázson lépett újra színpadra a Neoton Família sztárjai, ami óriási élmény volt számukra.

Nagyon jót tett mindenkinek lelkileg, erőre kaptunk, feltöltődtünk a közönség lelkesedésétől. Nagyon vártuk ezt a nyarat, rengeteg koncertünk maradt el tavaly, folyamatosan ezeket is igyekszünk bepótolni. Nekünk ünnep volt, hogy visszatérhettünk. Féltem, hogy az emberek kíváncsiak lesznek-e még ránk, és lesz-e kedvük a koncertjeinkre járni. De az aggodalmam elszállt, mert egyre több olyan rajongónk van, aki mindenhova elkísér minket. A kimaradt több száz nap felértékelte a közönség szemében és miénkben is a lehetőséget, hogy ott állhatunk. Még azt is élvezzük, hogy újra sokat vagyunk úton. Élvezzük, mert jó társaságban vagyunk – fűzte hozzá.

Tükör előtt készült

Csepregi Éva a hangja mellett testét is formába hozta.

– Rengeteget gyakoroltam, gyakran a tükör előtt állva rakom össze a koreográfiámat. A zenekarral is sokat készültünk, próbáltunk, fontos volt, hogy újra együtt legyünk. Ennek köszönhetően ugyanott tudtuk folytatni, ahol abbahagytuk. Nagyon sokat sétálok a kiskutyámmal, rendszeresen biciklizem, és heti két alkalommal tornázom. A mozgáskoordináció karbantartását tartom fontosnak, nem akarom jobban túlterhelni az ízületeimet.

További cikkek

Gyász

Felfoghatatlan fájdalom: Vajna Tímea gyászol, nagyon közeli családtagját vesztette el

Veszteség

Képtelen elszakadni elhunyt feleségétől Koltai Lajos

Ez is érdekelhet

life.hu

Váratlan fordulat! Mégsem Szilágyi Gerda írta a megdöbbentő sorokat?

888.hu

Újabb színésznőt rúgtak ki a véleménye miatt

life.hu

Újabb áldozatot követelt a koronavírus: otthonában találták meg holtan a színésznőt

vg.hu

A svédek nem javasolják a gyerekeknek az oltást

feol.hu

Kalandos történet - Rendőrök vitték a Fejér megyei anyukát szülni a csúcsforgalomban

nemzetisport.hu

Vb 2022: gólokban és kiállításokban is egál – Brazília nem bírt Ecuadorral

origo.hu

Ők most a leggazdagabb, szuperszexi nők a világon

nemzetisport.hu

NB I: Puskás Akadémia–Ferencváros – élőben az NSO-n!

astronet.hu

Napi horoszkóp 2022. január 28.: az Ikrek az igazat látja, a Szűz új felismerésekre bukkan

borsonline.hu

Mindent elleptek a rendőrök, meghalt egy 18 hónapos kisfiú

origo.hu

Mozikban Mel Gibson és Sean Penn régóta várt filmje - videó