Celeb

Két és fél éve szedi a vérhígítót Takáts Tamás

Bors

Létrehozva: 2021.06.03.

Remek formában van, de a két és fél éve lezajlott trombózisa miatt nagyon kell vigyáznia magára Takáts Tamásnak. A testének és a lelkének is jót tesz, hogy újra koncertezhet.

Forrás: Ripost

A járvány miatti hosszú kihagyás után a napokban újra színpadra állhatott zenekarával Takáts Tamás. Mondani sem kell, hogy a zenész mennyire örül a visszatérésnek. Az örömbe sajnos némi üröm is vegyül, mert a koncertezés azért sajnos tartogat némi veszélyt számára a mélyvénás trombózisa miatt, amellyel még 2019-ben került kórházba. A betegsége egy darabig az ágyhoz kötötte, de szerencsére a vérhígító és a koronavírus-járvány miatti kényszerpihenő megtette a ha­tását: mára teljesen egészséges.

Tamás azért nem teljesen nyugodt, aggódik, hogy újra kialakulhat a vérrög. 

– A buszban ücsörgés veszélyes, főleg amikor hosszabb utakra megyünk, viszont a színpadon való mozgás felüdülés – mondta a Borsnak Takáts Tamás, aki meg sem áll a  koncerteken.

– Szerencsére a vízilabdának köszönhetően jó az állóképességem – tette hozzá a zenész, aki a szabad­idejében is nagy hangsúlyt fektet a megelőzésre, a rendszeres testmozgással igyekszik fitten és egészségesen tartani magát.

– A vérhígítót természetesen most is szednem kell, és a feleségemmel rendszeresen biciklizünk is – mondta.

A sok mozgásnak hála, Tamás jó egészségnek ör­vend, fizikailag erős és remek formában van.

– Szeretnék még minimum negyven évig koncertezni – tette hozzá búcsúzóul.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek