Celeb

Nem fér bele több szilikon: Tetoválható hely is alig maradt a szőkeség testén – 18+ fotók

Bors

Létrehozva: 2021.06.23.

Nem fér több szilikon a modellbe – de bizony már szabad bőrfelület sincs rajta, ami elbírná az újabb tetoválásokat.

A mintegy 654 ezer követővel rendelkező Instagram- és természetesen Onlyfans-modell Mary Magdalene névre hallgat a világhálón, ami a magyar kultúrkörben bizony Mária Magdolnának felel meg – bármily kevéssé juthat eszüknbe a modellt látva jóval ismertebb névrokona.

Marynek nem csupán a feneke lett több számmal nagyobb az évek során. Melleit is nagy gondossággal formálgatják a szebészek – íme a sokadik operációt követő eredmény:

Ha mindez nem lenne elég, vessünk csak egy pillantást a hölgy ajkaira, melyeket látva előbb juthat eszünkbe egyfajta heves allergiás reakció kezelése, mintsem a hirtelen ébredt nemi vágy elfojtása.

A hölgy azonban még itt sem állt meg: ha hiszik, ha nem, megszállott vágya volt, hogy felpumpált testéhez mérten arányos legyen a vénuszdombja, ezért kifejezetten az intim területre is töltetett némi szilikont.

A nő mindemellett legalább annyira elkötelezett rajongója a tetoválásoknak, mint a számára nem mindennapi megjelenést köcsönző implantátumoknak: lassan nem marad egy talapalattnyi szabad hely a bőrén.

Pedig ő is egész emberi küllemű volt valaha – nézzék csak, miből lett a "plasztikcserebogár":

Egy szó mint száz: erre nincsenek is szavak...

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek