Celeb

Próbatétel volt a kapcsolatának a pandémia: Metzker Viki egy évig vár az esküvőjére

SM

Létrehozva: 2021.06.19.

Egy évvel az eljegyzés után áll oltár elé Metzker Viki és vőlegénye, Gábor. A szerelmesek kapcsolatának kifejezetten jót tett a járványidőszak: a sok együttlét elmélyítette a szerelmüket.

Forrás: Facebook

Metzker Viki és párja, a BSW formáció Gabenje jövőre hivatalosan is összeköti az életét.

Egyelőre nem foglalkoztunk sokat az esküvővel, mert most indult be igazán a munka, rengeteg fellépésünk lesz, nekem egészen januárig tele van a naptáram. Mindketten ragaszkodunk a formalitáshoz, hogy egy évvel az eljegyzés után házasodjunk össze – mondta a Borsnak Viki. – Szeretném a szervezést biztos kezekbe adni, mert nekünk nem fér bele az időnkbe, szerencsére már megkeresett egy esküvőszervező cég.

Viki és párja 2019 végén, épp a járvány előtt talált egymásra, és a költözéssel sem várt sokáig, sőt az eljegyzés is megtörtént.

Tökéletesen összecsiszolódtunk a pandémia alatt. Kifejezetten jót tett a kapcsolatunknak, rengeteg időt tudtunk együtt tölteni. Jó próbatétel volt számunkra, és kiálltuk, hiszen megkérte a kezem – fűzte hozzá mosolyogva a DJ.

A szerelmesek ugyan nem teljesen értenek egyet az esküvő tekintetében.

Én kicsi, Gabi pedig nagy lagziról álmodik, abban maradtunk, hogy valahol félúton találkozunk. A család a legfontosabb, de nagyon sok ismerősünk és zenészbarátunk van, velük is szeretnék megosztani ezt a pillanatot. Modern esküvőt tervezünk, de templomban is kimondjuk az igent egymásnak.

A lemezlovasnak már a ruhával kapcsolatban is konkrét elképzelései vannak, így sokkal könnyebb lesz megtalálni a tökéleteset.

Nagyon szeretem a tetoválásaimat, de nem akarom, hogy látszódjanak, ezért hosszú ujjú, talpig érő ruhám lesz.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek