Celeb

Mi történt? Bódi Csabi fulladozott a koncertjén

Bors

2021. június 22. kedd 11:00

Miután újraindult a hazai koncertélet, anyagi gondok már nem fenyegetik Bódi Csabit, de még mindig szenved a koronavírus utóhatásaitól. Első fellépését ugyanis nem bírta szusszal.

Bódi Csabi élet és halál között lebegett a koronavírus miatt, az elmaradt koncertek pedig kis híján anyagilag is padlóra küldték a családját. Nem csoda, hogy valóságos megváltásként élte meg, amikor újra színpadra léphetett.

– Rengeteg szeretetet kapunk, olyan érzésünk van, mintha csak most indítottuk volna el a zenei karrierünket, nemcsak én, hanem a szüleim is így érzik. Ha mindennap rántott húst eszel, akkor a huszadik napon már nem tudod értékelni. Eddig csak salátán éltünk, most pedig ehetjük a finom szaftos ételeket – újságolta a Borsnak Csabi, aki bár élvezte a fellépést, váratlanul nagy kihívás elé állította.
Megmondom őszintén, hogy fizikailag rendkívül megterhelő volt, mivel a koronavírus miatt nem olyan erős a tüdőm, mint korábban. A napokban volt az első fellépésem, és mostanáig még nem voltam tűző napon. Volt olyan pillanat, amikor teljesen elfogyott a levegőm. Rutinosan megoldottam, mert azt mondtam a közönségnek: És most ti jöttök! Amíg ők énekeltek, én levegőhöz jutottam – mesélte az énekes.

Csabi el akarja kerülni, hogy hasonló eset előforduljon, ezért eldöntöte, hogy a fiával együtt edzőterembe fog járni, hogy leadja a karanténidőszakban felszedett tíz kilót.

Eddig hatalmas teherként nehezedett a lelkére, hogy nem tudta megfelelően ellátni a családját. Ahogy Csabi mondja, az ő családjukban hagyományosan a férfi a családfenntartó, a nőknek pedig nem kell dolgozniuk. Lehet, ha rászorulnak erre, de abban az esetben csorbát szenved a férj büszkesége.

Évekkel ezelőtt édesanyám is járt munkába: ládát szegelt, gyárban dolgozott és irodista is volt, később orvosi ollókat szerelt össze és vérzacskókat készített. Nekem nagyon nehéz volt megélni, hogy elvesztettem a családfenntartó szerepét, bevallom őszintén, hogy a férfiúi mivoltom erősen sérült. A feleségem nem pénzkereső, de ha fellépek, reggel már kivasalva vár a ruhám, amikor pedig hazaérek, főtt étellel fogad. Én megyek, küzdök, harcolok és úszom az árral szemben, de nélküle még levegőt se tudnék venni. Nekem azért könnyű a ringbe állni Mike Tysonnal szemben, mert ő adja nekem a törölközőt a szünetben. Akik elítélik, hogy a nők nem mennek dolgozni, azoknak üzenem, hogy a háztartás vezetése és a gyereknevelés is komoly munka.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!

Ez is érdekelhet

origo.hu

Félidióta bűnözők megerőszakoltak egy férfit az erdőben

origo.hu

Magyar sztárok, akik szex közben is fotózták magukat - képek

borsonline.hu

Újabb tragédia: három kisgyereket és édesanyjukat is holtan találták meg egy tóban

hirtv.hu

Drámai pillanatok: életveszélybe került egy család az M3-as autópályán - videó

metropol.hu

Nem fogsz hinni a szemednek! Ő Majoros Hajnalka hasonmása – Fotó!

vg.hu

Megvan az első ország, amely vadászgépet adna Ukrajnának

borsonline.hu

Megrázó részletek a diósjenői gyilkosság helyszínéről: a nagynéni végignézte, ahogy kihantolják a kislány csontjait

mindmegette.hu

Szörnyű tragédia: kacsatojás végzett a nyugdíjas férfival

borsonline.hu

"Minden nap itt mentünk el a lányok mellett, ez nagyon durva" - megszólalt a Diósjenőn meggyilkolt lányok rokona

borsonline.hu

Családi tragédia Komárom megyében, megrázó részletek derültek ki

borsonline.hu

Váratlanul beindult a szülés a TV2-sztár feleségénél, duplán rátekeredett a köldökzsinór a baba nyakára

További cikkek

RIZIKÓ

Bódi Csabi megváltozik: Súlyos ígéretet tett feleségének

Szexi

Nyári Dia elfelejtett bugyit venni?