Celeb

Kasza Tibi teljesen megváltozott, ezt tette vele az apaság

Bors

2021. június 6. vasárnap 09:00

Egy régi-új műsorban tér vissza a TV2 képernyőjére, méghozzá kirobbanó formában, hiszen lassan ledolgozza a karantén alatt felszedett kilókat. Ráadásul azt ígéri, a hebrencs, túlmozgásos énje helyett a nézők egy megfontoltabb Kasza Tibit láthatnak majd.

Forrás: TV2

Úgy hallani, különleges módon készül a Szerencsekerék felvé­teleire.

Ez így van, bár eddig is az életem szerves részét képezte az edzés, most még inkább rákapcsoltam.

Miért érezte, hogy szükség van még több sportolásra?

Mivel a karantén alatt a minimumra csökkent azoknak az ingereknek száma, ami örömet okozott, úgy voltam vele, nem tehetem meg, hogy még a finom falatokat is megvonom magamtól. Vagyis a gasztronómiába menekültem, ami nálam elsősorban a mértéktelen tésztaevést jelenti. Ennek következményeként a másfél év végére már 108 kilót mutatott alattam a mérleg.

A mérlegelés hatására döntötte el, hogy változtatni szeretne?

Valójában a feleségemmel kötött fogadás volt a fő oka. Mivel van egy saját webshopja, már egy éve rágom a fülét, hogy segítse a követői fogyását, illetve formában maradását. Erre azzal vágott vissza, ha két hónap alatt ledobok a saját termékekkel 15 kilót, akkor elhiszi, valóban működnek és egy hatékony termékcsaládot dobunk piacra.

Hány kilónál tart most?

Jelen pillanatban kerek tíz kiló mínusznál járok úgy, hogy az első hónapban volt egy anyajegy-eltávolító műtétem, ami miatt egyáltalán nem tudtam sportolni. Szóval ez úgy ment le, hogy tévét néztem, hiszen abszolút tilos volt még az izzadás is. Vagyis tényleg működik, mert ha én meg tudom csinálni, akkor bárki képes rá, ugyanis nem épp az akarat­erőmről vagyok híres. Vagyis szépen haladok afelé, hogy megnyerjem a fogadást. 

Azért nem ez az első nagy súlyvesztése.

Olyan sokszor híztam meg és fogytam utána le, hogy könyvet tudnék írni belőle. Pontosan ismerem ennek az egésznek a buktatóit.

Mire gondol?

Nem igazán értem, miért akarjuk mindenáron elkerülni az életmódváltást, vagy félünk belevágni az edzésbe, holott két hónap alatt könnyedén meg lehet szabadulni 15 kilótól, mindenféle ördöggel kötött alku nélkül. Ehelyett inkább szorongunk és lemondóan nézzük magunkat a tükörben. 

Hiúnak tartja magát? Mennyire fontos önnek a megjelenése?

A feleségem teljesen kivan amiatt, hogy nekem addig jó egy farmer, amíg ki nem lyukad és nem kell másik cipő, amíg az, amit hordok, le nem esik a lábamról. A hétköznapokban a nagyon egyszerű öltözködés híve vagyok. Nem járok márkás holmikban, nem érdekel a rongyrázás. Egy egyszerű farmerban és egy 3000 forintos fehér pólóban is fantasztikusan érzem magam, és nem is értem, miért kellene egymilliós ruhákat magamra vennem.

Az új műsorban is így láthatják majd a nézők?

Majdnem, a sportos, könnyed eleganciát fogom képviselni. Na és bízom benne, hogy alatta látszani fog majd a két hónapnyi kemény munkám eredménye és nem kell behúznom a hasamat. (Nevet)

Korábban elárulta, hogy amikor visszanézte magát egyik-másik produkció műsorvezetőjeként, nem mindig volt elégedett a teljesítményével. Mit fog most másként csinálni?

Amióta apa lettem, megnyugodtam és megfontoltabbá váltam. Nem vagyok már az a hebrencs, túlmozgásos, kompenzáló Kasza Tibi, aki azt hiszi, hogy csak róla szól a világ. Tudatos változtatásra nincs szükség, mert úgy gondolom, apaként rengeteget finomodott a stílusom, és ma már másként állok egy feladathoz.

Ha már apaság, ilyennek képzelte? Vagy a kislánya minden várakozását felülmúlta?

Rettentően okos, fantasztikus személyisége van, és már két és fél évesen humoros a kiscsaj. Vagyis amit a születése előtt gondoltam, hogy mi jót várok ettől az új helyzettől, azt most nyugodtan megszorozhatnám tízzel. Mert a gyerekem egy álom.

Névjegy

Született: 1978. február 23., Szeged

énekes, zeneszerző, producer, műsorvezető

Felesége: Kasza-Darai Andrea. Gyermeke: Lora Bella (2,5 éves)

Ír zenei hangzású együttesét, a Crystalt 1998-ban alakította meg testvérével, Gáborral és Lajtai Katival, 2010-ig volt a frontembere. 2008-ban kiadta első szólólemezét, Ha egy férfi igazán szeret címmel. Önálló televíziós show-műsora 2013-ban indult el Kasza! címmel a SuperTV2-n. Majd többek között az Ezek megőrültek!, a Pénzt vagy éveket!, a Ninja Warrior Hungary, a Kapj el, ha tudsz! műsorvezetője és A Nagy Duett zsűritagja lett. Most pedig a Szerencsekereket vezeti majd.

További cikkek

Szakítás

Újabb fordulat, Kulcsár Edina friss szerelme is elhagyta a családját

Ez is érdekelhet

ripost.hu

Tragikus véget ért a buli: leesett a bikáról a 26 éves menyasszony, megállt a szíve

astronet.hu

Napi horoszkóp 2022. január 18.: fontos kérdéseknek a végére teszünk pontot, lelkileg megújulunk

life.hu

Szinte biztos, hogy elkapjuk a koronavírust, ha ebbe a helyzetbe kerülünk

vg.hu

Letartóztatták azt az ápolónőt, akit azzal vádolnak, hogy csak imitálta az oltás beadását

sonline.hu

Holttestet találtak a somogygeszti erdőben a vadászok

origo.hu

Óriási aszteroida tart a Föld felé - riasztást adott ki a NASA

origo.hu

Elárverezik a földön kívüli fekete gyémántot, az Enigmát - képek

life.hu

Tények és tévhitek a D-vitaminnal kapcsolatban

vg.hu

Négy évre rács mögé került a magyar titkosügynök

vg.hu

Home office-ban van? Így alakul a távmunka költségtérítése

origo.hu

Így nézett szembe a halállal az ír terrorista