Celeb

Újabb nő vádolta meg Marilyn Mansont: Széfben tartott házihorrort nézetett velem, majd megerőszakolt

Bors

Létrehozva: 2021.05.30.

Egyre jobban szorul a hurok a botrányairól is mert rocker nyaka körül: egy friss vádiratból a zenész újabb mocskos titkai kerültek elő.

Forrás: AFP

Evan Rachel Wood robbantotta a bombát még februárban, amikor beszámolt arról: a rockzenész Marilyn Manson tiniként nem csak zaklatta, de manipulálta és valósággal átmosta az agyát. Később a sztár több exe is előállt a saját horrortörténetével. A Trónok harca sztárja, Esmé Bianco arról beszélt: a férfi baltával kergette és szó szerint a foglyának tekintette.

Most egy meg nem nevezett volt barátnő feljelentése is nyilvánosságra került. Ez az ex azt állítja, Manson egy alkalommal arra kényszerítette, hogy nézzenek meg közösen egy olyan, igencsak beteges házimozit, amit a sztár egy széfben, elzárva őrzött.

A Groupie című rövidfilmen Manson egy székhez kötözött egy fiatal rajongót, arra kényszerítette, hogy megigyon egy pohár vizeletet, de volt a felvételen fegyveres fenyegetés, szex, és a megaláztatás sok más módja is. Az exbarátnő – olvasható a TMZ bulvároldal által megszerzett vádiratban – ezt követően féltette az életét Manson mellett, aki egy alkalommal, amikor a nő vissza akarta adni a férfi lakáskulcsát, a földre teperte és megerőszakolta, majd pedig megfenyegette, hogy végez vele.

A bulvároldalnak a szóban forgó beteges házimoziról egy Mansonhoz közelálló forrás is beszélt, megerősítve annak létezését. Az informátor elmondta: a kínzáspornó forgatókönyv alapján készült, és egy meg nem valósult későbbi projekt részeként rögzítették még valamikor 1996-ban.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek