Celeb

Zaklatás és nemi erőszak miatt beperelte volt barátnője Marilyn Mansont

Bors

Létrehozva: 2021.05.01.

A keresetben részletesen szerepel, miket kellett átélnie a rocker mellett.

Forrás: Getty Images

A Variety cikke szerint Esmé Bianco brit színész pénteken szövetségi pert indított Marilyn Manson ellen, amelyben nemi erőszakkal vádolja őt.

Bianco először február 10-én állt a nyilvánosság elé, amikor több más nő is erőszakkal vádolta meg a zenészt. A Trónok harcában Rost alakító Esmé Bianco arról beszélt: Manson fogolyként kezelte, élete minden pillanatát irányította a kapcsolatuk alatt, emellett egy késsel megvágta, egy alkalommal pedig baltával kergette.

Emellett elmesélte azt is, hogy a Brian Warner néven született rockzenész 2011 májusában megerőszakolta és kábítószer hatása alatt többször is erőszakosan viselkedett vele, szexre kényszerítette. Az együttlétek során a beleegyezése nélkül elfenekelte, megharapta, megvágta és megkorbácsolta őt.

A Mr. Warner által okozott mentális egészségromlás hátráltatta Ms. Bianco karrierjét. Ennek következtében a mai napig komplex poszttraumás stresszel, szorongással, depresszióval és pánikrohamokkal küzd

– áll a keresetben.

Esmé pedig 2009-ben egy klipforgatáson állítása szsrint nem ehetett, csak kokainnal tömték napokig Manson emberei, majd a művészet jegyében Marilyn megkötözte és megkorbácsolta a hátát. Az I Want to Kill You Like They Do In The Movies című dal klipjét végül sosem adták ki, annyi brutálisan sikerült Manson kiadója szerint.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek