Celeb

Sokkolta a műsor nézőit a népszerű énekesnő vallomása: Megerőszakolták, és teherbe is esett - 18+

Bors

2021. május 22. szombat 09:30

Karrierje kezdetén többször megerőszakolta, és teherbe is ejtette egy zenei producer Lady Gagát. Az énekesnő Oprah Winfrey és Harry herceg műsorában beszélt először a a megdöbbentő bűncselekményről.

Egész életére kiható borzalmakat élt át fiatalon Lady Gaga, írta meg a DailyMail. A 35 éves énekesnő mostanáig nem osztott meg részleteket arról, hogy egykor zaklatás áldozata volt, csütörtök este Harry herceg beszélgetős műsorában mesélt arról, hogy pályafutása kezdetén a saját producere erőszakolta meg.

Tizenkilenc éves voltam, és egy munkán dolgoztam, amikor a producer annyit mondott: Vedd le a ruháid! Nemet mondtam. Majd amikor távozni akartam, közölte, hogy minden zenémet tűzre fogja vetni. Nem állt én pedig teljesen lefagytam. Még csak nem is emlékszem a történtekre – emlékezett könnyeit törölgetve az énekesnő.

Gaga soha senkinek nem említette a férfi nevét, így ezúttal sem, mert soha többé nem akar szembenézni vele. Az átélt borzalmakat sokáig blokkolta az agya, mintha meg sem történt volna, de az érzés megmaradt, és sokáig fizikai rosszullétei voltak az átélt trauma miatt. Miután a produer nem engedte vissza a stúdióba, szüleinél betegeskedett hosszú ideig. A fizikai fájdalmai miatt orvoshoz ment, aki pszichológushoz küldte, és a szakember megállapította, hogy poszttraumás stressztől szenved. 

Mentálisan teljesen összetörtem az eset után. Hosszú évekig nem voltam önmagam. A halálon gondolkoztam – mondta Lady Gaga, aki nem véletlen nem szerette volna elmondani a megrázó történetét hosszú éveken keresztül.

Nem mondtam el a történetemet, mert őszintén nehéz szavakba önteni. Szégyent érzek az egész miatt, mert miként magyarázod el az embereknek, hogy kiváltságos vagy, van pénzed, hatalmad és mégis elmondhatatlanul sebezhető vagy? – fejezte be az énekesnő, aki nem szeretné, hogy sajnálják. Azért mondta el a történetét, mert szeretne erőt adni azoknak, akik hasonló borzalmakat élnek át.

További cikkek

INSTA

Milliókat hoz a konyhára a szerelmi háromszög: még a válásukon is keresnek Kulcsár Edináék

Kérdés

Csutiék még kereshettek is a váláson

Ez is érdekelhet

borsonline.hu

Hat évvel korábban ugyanazért hagyta el vőlegényét Kulcsár Edina, mint most Csutit

borsonline.hu

Vége a találgatásoknak: Tóth Andi szülinapján mutatta meg, ő a hercege

origo.hu

Conte történelmet írt: a Tottenham a 95. percben még vesztésre állt, mégis nyerni tudott

magyarnemzet.hu

Megalapozott a gyanú, hogy V. Naszályi Márta közokirat-hamisítást követett el

kemma.hu

Többen rosszul lettek a komáromi akkumulátorgyárban - kivonultak a tűzoltók

origo.hu

Megmenekült a pusztulástól az Óratorony-szikla

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: értékelés – szomorú, hogy kiestünk, de megérdemeltük

vg.hu

Perre készül az Omega gitárosa

nemzetisport.hu

Női kézi BL: Győri Audi ETO–Krim Ljubljana élőben az NSO-n!

origo.hu

Megerőszakolt egy nőt, kilenc évre börtönben megy a Real Madrid korábbi sztárja