Celeb

Viszkis: Pokol vár a börtönben Fekete Dávidra

Bors

2021. május 21. péntek 05:30

Vége a biztonságos egyedüllétnek, a napokban lejár a 14 napos karantén, Dávid kikerül a többi rab közé. A Viszkis szerint Dávidra vigyáznak majd, hogy a haja szála se görbüljön, de mivel gazdasági bűncselekmények miatt van bent, abból sok baja lehet. 

Forrás: Bors, Kisalföld

Két hete volt Dávidnak felkészülni arra, amire valójában nem lehet: napi 24 órát ezentúl sok tucat férfi rab társaságában tölt majd. Mint arról a Bors is beszámolt, Fekete Dávidot május 8-án helyezte letartóztatásba a bíróság, mert az ellene folyó nyomozás akkori adatai szerint százmilliókkal károsította meg az üzleti partnereit. Az egykori Megasztár énekes egy autókereskedést működtetett, innen adta el és vette meg a kocsikat, fizetni azonban egy ideje nem akart, vagy nem tudott...

Több tucat károsult tett ezek után feljelentést a rendőrségen, és bár Dávid hitt abban, hogy hamarosan jobbra fordulnak a dolgai, végül a rácsok mögött találta magát, ahova első körben 30 napra zárta a bíróság. A bezártsághoz nem szokott, jóképű férfire Ambrus Attila szerint nehéz napok várnak. Ambrus, a Viszkis bankrablásért 12 évet töltött rácsok mögött, ha valaki, akkor ő jól ismeri a hazai börtönviszonyokat.

pokol vár a bűnözők közt Fekete Dávidra.

– Börtöne válogatja, hogy milyenek a viszonyok, de abban például biztos vagyok, hogy mostantól pokol vár a börtönben Fekete Dávidra. Nem fizikai értelemben mondom. A haja szála sem fog görbülni – mondta a Bors megkeresésére, Ambrus Attila. – Nem lenne jó reklám a büntetés-végrehajtásnak, ha egy híres embert véletlenül megvernének a srácok, vagy esetleg egy lecsiszolt fogkefe vége csúszna a lapockái közé. Ilyen biztosan nem fog vele megtörténni. Az viszont igen, hogy bekóstolják majd a fiúk. Meg fogják találni, beszólásokat fog kapni, úgy nevezik majd, hogy „rejtett munkaerő”, ami egy szexuális utalás. Pszichológiai hadviselésnek már ez is elég, nincs az az ember, aki nyugodtan alszik egy olyan közegben, ahol nála kétszer, háromszor nagyobb izommennyiséggel megáldott, kétméteres, tetovált férfiak kerülgetik. A megjelenésük is alkalmas arra, hogy elrettentsék az embert. 

Ambrus Attila szerint Dávidnak amiatt kell aggódnia, hogy a rabok tudják, hogy gazdasági bűncselekmény miatt van bent.

– A fiúk azt gondolják, hogy aki több százmilliós sikkasztás miatt ül, annak bizonyára van kint pénze elrejtve. Sok pénze. Meg fogják környékezni, legalábbis meg fogják kísérelni a zsarolást. Nem csak őt, kint a családját is – magyarázta a Viszkis, majd így folytatta:

– A tapasztalataim szerint átlagban havonta 300 ezer forintot “kérnek” egy pénzesnek hitt rabtól az elítéltek, védelemért cserébe. Egyszer egy új zárkatársam úgy jött be, hogy a kezembe nyomott egy arany Rolex órát. Amikor megkérdeztem, hogy ezt miért adja, azt felelte, hogy a régi zárkában is fizetnie kellett a védelemért, gondolta nálam is így megy a dolog. Nem így ment. De más rabokért egy másodpercre sem vállalnám a felelősséget. Nem lesz könnyű dolga a srácnak, az biztos. 

További cikkek

SZERELEM

Csuti: Együtt gyakoroltuk ezt a dalt, csak nem tudtam, hogy rólam szól

Bizarr

Eddig használt bugyikat árult, de most még meredekebb területre merészkedett Rebekka

Ez is érdekelhet

origo.hu

Meghozta az autós futár a rendelést, meglátta a lépcsőt, a következő jelenet eszméletlen volt

ripost.hu

Hihetetlen, hogy meddig fertőz az emberi bőrön az omikron

life.hu

Ez a hatóanyag gyorsítja a koronavírusból való felépülést: gyógyszertárakban vény nélkül kapható

vg.hu

Lefújja az utazási korlátozásokat az Európai Unió

boon.hu

Bezárja a baloldali városvezetés az Ellipsumot

origo.hu

A WinRAR is elbúcsúzott a Windows XP-től

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: a svédek hőse nem emlékszik a győztes góljára

vg.hu

Növekszik a kereslet a J&J vakcinái iránt

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: óriási fordítás, a svédek drámai hajrával elődöntősök

nemzetisport.hu

NBA: 16 239 meccsre egy ilyen csoda jutott; most újra – videó!

life.hu

Horváth Gréta nem titkolja tovább: nyíltan vallott a betegségéről

origo.hu

Ön is megveheti Michael Schumacher bivalyerős családi Mercedesét - képek