Celeb

Stohl Vica: Nem gyereket gyártani mentünk a nászútra

Bors

2021. április 13. kedd 09:30

A friss házasok a karantén alatt döbbentek rá, hogy vagy most utaznak el az egy éve tervezett nászútjukra vagy soha. Stohl Andrásnak annyi feladata lesz a jövőben, hogy még egy kiruccanásra sem marad ideje.

Forrás: Stohl András/Instagram

Első közös utazására vállalkozott gyerekek nélkül Stohl András és felesége, Vica. A pár nem gondolta, hogy ilyen nehéz lesz az elszakadás: már a nászút negyedik napján telefonálgatott, és folyamatosan képeket küldött az itthon maradt szeretteinek. A Maldív-szigeteken töltött pihenő a friss házasok szerint remekül sikerült, az óceán partján döntötték el, hogy “mostantól élni fognak”, minden évben vakációznak kettesben.


– Az egyetlen nyaralásunk eddig az volt, amikor elmentünk három napra Horvátországba – mesélte a TV2 Mokka műsorvezetőinek Stohl Vica.

– A családdal persze szoktunk nyaralni, hosszú hétvégékre utazunk el a gyerekekkel, a kicsikkel és a nagyokkal, akik már párral jönnek. Mint egy nagy olasz család.

A pár 2020 júliusában kelt egybe, szűk családi és baráti körben. Bár a nászútjukat két héttel a lagzi utánra tervezték, ezt is átírta a járvány: a világ bezárt, a szerelmesek pedig itthon maradtak. Egészen a múlt hétig. 

– Július harmadikán volt az esküvőnk, egy éve tologatjuk a nászutat – mesélte Vica, majd András vette át a szót.

– Ültünk Vicával otthon, és azt mondta: Figyelj! Ha valamikor el tudunk, menni, akkor az most van. Április 22-én indul a Mintaapák című sorozat forgatása, megkezdődik az őrület, a mókuskerék és nem lesz megállás. Nem, hogy egy hetet, de négy napot sem fogsz tudni kiszakítani az életedből.” És ebben nagyon igaza volt. Vica ezek után leült a számítógéphez, és pillanatok alatt megszervezte az utat. Az úti cél az alapján dőlt el, hogy hova lehetett menni, így kerültek a szerelmesek a festői Maldív-szigetekre. A párost egyébként minden reptéren oda- és visszafelé egyaránt szűrték koronavírusra, a szigeten azonban – mivel csak negatív teszttel lehet belépni – már nem volt kötelező a maszk a vendégek számára.

– Megfogadtuk egymásnak, hogy mostantól élni fogunk.– mondja Vica – András leterhelt színész. Ha dolgozik, nem tudunk elmenni külföldre nyaralni. Maradnak hát a belföldi utazásaink, amik természetesen szintén csodálatosak, de azért már nem olyan élmény belföldön nyaralni, mint külföldön. Az új fogadalmunk, hogy évente legalább egyszer el szeretnénk menni messzebbre. Ha csak három napra , akkor annyira. Ha Bécs vagy Prága, az is jó, a levegőváltozás a lényeg. Mindenképpen szeretnénk időt szakítani, hogy más országba, más-más kultúrát, szokásokat, más embereket ismerjünk meg.

Andrásék kivételesen személyes kérdésekre is hajlandók voltak válaszolni, köztük arra is, hogy szeretnének-e közös gyermeket?

– Tervben van a babakérdés, de még nem. A nászútra nem azért mentünk, hogy kisbabát gyártsunk, de a terveinkben mindenképpen szerepel – közölte Vica, aki a színésztől egy szerelmes vallomást is kapott. 

– Én úgy érzem, öt és fél éve vagyok nászúton. Mindenkinek azt kívánom, hogy olyan boldogságban éljen, amilyenben én élek. Most elég jó helyzetben vagyok – mondta pironkodva András. 

A színészt megkerestük telefonon, hogy további kérdéseket tegyünk fel a nászútjukkal és a babavárással kapcsolatban, de elhárította érdeklődésünket. 

További cikkek

Gyász

Felfoghatatlan fájdalom: Vajna Tímea gyászol, nagyon közeli családtagját vesztette el

Veszteség

Képtelen elszakadni elhunyt feleségétől Koltai Lajos

Ez is érdekelhet

life.hu

Szexmunkásnak állt az RTL egykori sztárja! Itt vannak a pornográf fotók (18+)

astronet.hu

Februári horoszkóp 2022: intenzív időszak csodás lehetőségekkel és mély megélésekkel

life.hu

Végre! Megszólalt Kembe Sorel: ilyen a kapcsolata gyerek anyjával, Kondákor Zsófival

szon.hu

Törölközőben mutatta meg magát az Exatlon riportere, Nagy Réka

mindmegette.hu

Élelmiszerár-stop: ez minden boltban kötelező lesz, senki nem ússza meg

origo.hu

Az arany éve volt a tavalyi Kínában

life.hu

Újabb áldozatot követelt a koronavírus: otthonában találták meg holtan a színésznőt

life.hu

Titkos esküvőn mondta ki a boldogító igent a népszerű magyar színésznő

ripost.hu

„Szia drágám, délután jövök érted!” – Így segíthetsz a 3 évesen árván maradt Dávidnak

origo.hu

Soros blogja véletlenül leleplezte Márki-Zayt: választási csalásra készül