Celeb

Sokkoló tragédia a családban: Delhusa Gjon fiával közösen neveli fel a 3 hónapos Zoét

Bors

Létrehozva: 2021.04.29.

Az énekes menyének mindössze három hónap adatott meg az anyaságból. Egy hirtelen rosszullét végzetes tragédiába torkollott. De hogyan tovább? Ki vigyáz mostantól a csöppségre? Delhusa Gjon kizárólag a hot! magazinnak mesél a drámai eseményekről!

Forrás: LifeTV

A népszerű énekes másodszülött fia, a 32 éves Maximilien két éve kötötte össze az életét Nórival. A fiatalok frissek voltak, üdék és nagyon szerelmesek, miközben tudatosan építették az életüket. Jó munkahelyük volt, ahol mindketten előléptetést értek el. Saját lakásban laktak, nemrég vettek autót. Idén januárban pedig megérkezett a szerelmük megkoronázása, a kis Zoé. Hét hónapra született, és császárral, de talán a sors rendezte így, és ennek köszönhette az anyuka, hogy pár hónapig még ölelhette, szoptathatta drága csemetéjét.

Szerencse, hogy koraszülött volt a baba, így császárral született, mert utólag az orvosok azt mondták, hogy természetes szülés közben előbb bekövetkezhetett volna a tragédia

– magyarázta a megtört zenész.

A menyem nagyon boldog anyuka volt, emelt fővel sétáltatta a babát. A fiamnak nem volt jogosítványa, de a menyem szívesen vezetett. Amikor már tehették, felkerekedtek együtt az autóval, kirándultak vagy leutaztak Nyíregyházára a szüleihez – mesélte az énekes, akit végtelen örömmel töltött el, hogy végre kislányt köszönthet a családban.

Egyesével mehetettek elbúcsúzni

A baba szépen fejlődött, a fiatal házasok örömmel végezték a feladataikat. Az apuka maradt a kenyérkereső, Nóri teljesen magára vállalta a baba körüli teendőket. Egy délután azonban hirtelen megfájdult a feje.

A fájdalom nem csillapodott, sőt elviselhetetlenné vált, olyannyira, hogy az édesanya el is ájult. Mentő vitte kórházba, ahol kiderült, hogy a fejében elpattant egy ér, így azonnal ötórás műtét vette kezdetét. Akkor fedezték fel az agytörzsbe ékelődött, babszem nagyságú, rejtett daganatot, és már hiába távolították el: a belső vérzés addigra tovább fokozódott.

Ezután következett egy kritikus hét. A harmadik napon felcsillant egy reményfolt, hogy nem rosszabbodik az állapota. Nagy reménnyel fogtuk egymás kezét, majd lassan belekóstoltunk a gondolatba, hogy mi lesz, ha mégsem épül fel... Ez volt a legnehezebb pillanat. Pattanásig feszült a helyzet, majd az ötödik napon hívott az orvos, hogy búcsúzni kell. Egyesével mehettünk az ágyához… – mesélte megrendülve Gjon, aki mélyen átérzi a fia fájdalmát és Nóri édesanyjának tragédiáját.

Gjon igyekszik minden támogatást megadni

Amikor az orvosok már látták, hogy Nóri feladta a harcot, hívták a két legközelebbi hozzátartozót. Belegondolni is szörnyű, mit érezhetett a fiatal férj, amikor mélyaltatott állapotban megpillantotta a kedvesét a kórházi ágyon, mégis felkészült, hogy elengedje. Az orvos és az édesapja is elmondták neki, milyen fontos, hogy aggódással, sírással ne tartsa vissza az elmenni készülőt...

Macó zokogva elmondta, hogy örökre szeretni fogja, és vigyázni fog a kis Zoéra.

– Ekkor elképzelhetetlen dolog történt: Nóri eszméletlenül feküdt, mégis lecsordult egy könnycsepp az arcán. Tudat alatt mégis hatnak az energiák. A fiam nem tud magához térni, amióta megélte ezt a spirituális élményt. Csak ül otthon tompult állapotban, és bámul maga elé. Szerencsére a munkahelyéről minden támogatást megkap, lassan mégis össze kell szednie magát: felelős munkája van, és csok-ot is felvettek a feleségével – tette hozzá a nagypapa, aki igyekszik kiegyensúlyozott maradni, hogy kellő támaszt nyújtson a szeretteinek a nehéz időszakban.

A fia az édesanyjához költözik, együtt nevelik majd a kisbabát

A család szorosan összekapaszkodva vészelte át az átmeneti időszakot. A baba még semmit sem érzékel a változásokból, a napi szükségleteit pedig el kell látni.

Szaladtunk tápszerért, amit simán elfogadott. Maximilien anyukája dajkálja a legtöbbet, de már én is többször kivettem a részemet belőle, Macó pedig a minap fürdette először a kisbabát. Az élet nem áll meg: meg kell szerveznünk, hogyan tovább. A fiam nem bír a közös lakásban maradni, sírógörccsel fekszik be a közös ágyba… Ott a felesége kedvenc serpenyője, pohara, az ő jegygyűrűjét hordja a kisujján... Úgy döntöttünk, hogy Macó az édesanyjához költözik, aki vállalja, hogy elmegy gyesre. Nagy feladat vár mindenkire – árulta el az énekes, akinek van gyakorlata a babázásban.

Az első fiammal, Philippel annyit voltam otthon, hogy csak úgy hívtak, hogy Gjoni mama

– mosolygott Delhusa, aki jókedvvel próbálja gyógyítani a családot.

A fiam azt mondta, jó hatással vagyok rá ebben a helyzetben. Mesélek, sztorizgatok, hogy felderüljenek. A sokéves meditációnak köszönhetően kiegyensúlyozott vagyok, így a baba is megnyugszik a kezemben. A spirituálisan képzett ember magas szintre emeli az elfogadást és elengedést. Tudom, hogy a menyem már békében van.

Közvetlenül lapzártánk előtt az énekes meghatódva újságolta lapunknak, hogy több doboznyi babakelengyét talált a kapuja előtt. Gjon azt mondja: nem gondolta volna, hogy ilyen határtalanul nagy az emberi segítő szándék!

Dalban emlékezik

A művész dalban fogalmazza meg azt, amit szóban nem tud kifejezni – ő ebben a formában emlékezik arra, aki eltávozott.

Pár napja írtam egy dalt, Könnyek az égben a címe. Itthon folyamatosan belepityereg valaki a levegőbe, de most ez így van rendjén:

felfoghatatlan az a fájdalom, amit most Nóri édesanyja él meg.

– A kiskutyája is folyamatosan az ajtót kémleli.

Gjonit tavaly a koronavírus sem kímélte, ekkor született egy másik dala, a Ne mondj goodbye-t, aminek a szövege olyan, mintha az akkor még meg sem született Zoénak írta volna.

„Jó a világ, mert benne élsz”. Már az első refréntől olyan, mintha az unokámnak énekelném. 

Kristályszív

Gjon és a volt felesége különleges emléktárgyat készíttettek a fiuknak.

A fiam mamájával leutaztunk Ózdra, ahol Nóri hamvainak egy részét belefújták egy kristályszívbe. Macó magánál hordhatja majd az amulettet, és ha majd az unokám megnő, neki fogja ajándékozni.

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27209_resized.jpg?avcount=1713526219
origo.hu

Brutális baleset Budapesten: két ember meghalt, a gyáva sofőr elmenekült

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27208_resized.jpg?avcount=1713526219
origo.hu

Már ez a nagyhatalom is a harmadik világháborúra készül

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17141581_auto_resized.png
metropol.hu

Házasság első látásra: kiderült, mi van Bogi és Csabi között

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17141917_auto_resized.jpg
magyarnemzet.hu

Gyűlöletcunami és lincshangulat Magyar Péter vidékjárásán + videó 

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17132218_auto_resized.jpg
ripost.hu

„Modellnek kéne lenned, nem focistának” – Szoboszlainak csúnyán beszóltak

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17141496_auto_resized.jpg
vg.hu

Hiába adna egy magyar cég havi 600–700 ezer nettót, nincs jelentkező az állásra

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27207_resized.jpg?avcount=1713526219
origo.hu

Pénzt lehet keresni a tilosban parkolók bejelentésével

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17140135_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Csobot Adél és Istenes Bence a poklok poklát járja meg - külföldön érte őket utol a szerencsétlenség

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27156_resized.jpg?avcount=1713526219
videa.hu

Káposztás kofta, sült szeretetgolyók fűszeres paradicsommártásban -receptvideó (hirdetés)

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17142175_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Visszatért a színpadra a Nemzeti Színház lebénult művésze

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17143251_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Micsoda fotó! Menyasszony lett Liptai Claudia kislányából, Pankából

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/vY_U9aXjW-otQREJ8_OpsJvmRuBQZuhhvtHR6pGYg6I/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50L2IwYThlMTM2MjBmNzRmZGQ5M2NjNGQwMTc1ZmUzYmRl.jpg
Botrány

Házasság első látásra: Enci megfenyegette Andrist, mindent kitálal

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/P4C1P7TsBA6vVqiTzkj4mkVLoD1Vnii5BQlxV0MFhuk/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50L2NmZDdlNDM5MGUzZDQzN2FhM2I3MjM1NTE3MDkxN2I1.jpg
Vallomás

„Szteroidos kezelést kapok” – komoly problémával küzd Marics Peti