Celeb

Autópályamunkás lett Kökény Attila, de nem bírta túl sokáig

Bors

Létrehozva: 2021.04.14.

Kökény Attila imádja a családját. Bebizonyította, bármire képes értük, ám rájött, hogy 46 évesen már nem neki való a kemény, kétkezi meló.

Forrás: Bors

Az énekes tavaly olyasmit tett, amit soha többé nem akar megtapasztalni. Nehéz fizikai munkát vállalt, ám a teste már nem képes alkalmazkodni az efféle terheléshez. Az első hullám idején az énekesnek sorra mondták vissza a fellépéseit. Attila nagyon előrelátó volt és bár voltak tartalékai, úgy gondolta, jobb, ha valamilyen bevételi forrás után néz.

Tavaly márciusban kiderült, hogy elmaradnak a koncertek. Azt hittem, hogy egész évben nem lesz lehetőségem fellépni, ezért elmentem dolgozni – mondta az énekes, aki az elszántságát bizonyította azzal, hogy nehéz fizikai munkától sem riadt vissza. Igaz, azt ő maga sem gondolta, hogy ez ennyire megterhelő lesz számára.

Az első nap sem volt könnyű, de az ezt követők már igazi kihívást jelentettek a számára, az izomláz és a fáradtság is feladta neki a leckét.

Autópálya mellett dolgoztam a fiammal és a vejemmel.

Reggel öt órakor keltem és csak délután hatra értem haza. 80 kilós korlátokat pakoltunk, ami nagyon megterhelő volt nekem, hiszen mégiscsak 46 éves vagyok. Amikor munka után hazaértem, ettem pár falatot és alig vártam, hogy ágyba kerüljek – mondta Attila.

Soha többé nem akarja átélni

Szerencsére májustól enyhítettek a korlátozásokon és bár nagyszínpados koncerteket továbbra sem lehetett tartani, kisebb közönség előtt már felléphetett. Attila bevallotta, azóta nem igazán próbálkozott azzal, hogy kétkezi munkát vállaljon. Jelenleg csak abban bízik, hogy idén májustól megint minden rendben lesz és végre újra nagyközönség elé állhat.

Mindenki megtanulta a leckét

Az énekes szerint az elmúlt év hatalmas lecke volt azok számára, akik eddig nem terveztek előre.

A tücsök és a hangya mese jutott eszembe, aki tavaly tücsök volt, idén szerintem a hangya példáját követi és takarékoskodik – fűzte hozzá.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek