Celeb

Meghan miatt Harry mégis elutazott, magára hagyta gyászoló nagyanyját

Bors

2021. április 21. szerda 13:30

Korábban úgy volt, megvárja nagyanyja születésnapját, mert nem akarta magára hagyni a gyászban.

Bár a héten még arról szóltak a hírek, hogy Harry herceg elhalasztja a hazautazását, mert nem akarja még a születésnapján is magára hagyni a gyászoló Erzsébet királynőt, most mégis Los Angelesben kapták lencsevégre.

A Daily Mail információi szerint a herceg mégis hazautazott, hogy várandós felesége, Meghan Markle és kisfiuk, Archie mellett lehessen. 

A 36 éves herceg egy hetet töltött Nagy-Britanniában, hogy részt vegyen nagyapja, Fülöp herceg temetésén. A temetés után pedig végre beszélt testvérével, Vilmos herceggel és Károly herceggel is. Ez volt az első találozásuk - és az első beszélgetésük - a nagy vihar kavart oprah Winfrey-interjú óta.

A brit sajtó értesülése szerint a megbeszélés után Harry herceg úgy döntött, elhalasztja az utazását és részt vesz II. Erzsébet királynő születésnapi köszöntőjén. Akkor úgy tűnt, hogy ez az első lépés a családi béke helyreállításához, ám most kiderült, hogy erről nincs szó. 

A 95. születésnapját ünneplő királynő a jelek szerint szinte egyedül marad. Fia, Károly herceg walesi otthonában gyászol, és a brit sajtó szerint másik unokája, Vilmos sem látogatja meg a királynőt. Az uralkodó még mindig gyászolja férjét, de pénteken, a gyászidőszak lezárultával már visszatér hivatali feladataihoz.

További cikkek

Dráma

Kulcsár Edina megrázó vallomása: Bele voltam kényszerítve!

Válás

Horváth Gréta kifakadt: Őszintén vallott a szakításról

Ez is érdekelhet