Celeb

Dominikán valósult meg Gelencsér Timi álma – Exkluzív fotók

Bors

2021. április 27. kedd 10:00

Először hercegnő, aztán balerina, virágkötő, majd légiutas kísérő szeretett volna lenni Gelencsér Timi. S bár később lemondott erről, Dominikán, ha csak egy napra is, de megvalósult gyermekkori álma, egy magánrepülőgépen volt stewardess. Mert ilyen az Exatlon!

Forrás: Facebook

Gyermekként sokat álmodozott arról Gelencsér Timi, hogy ha nagy lesz, stewardess lesz. A 2016-os Miss World Hungary győztese imád utazni, új tájakat, kultúrákat megismerni, de később belátta, ez a szakma nem igazán erről szól.

A suliban is az angol és a földrajz volt a kedvenc tantárgyam, azt gondoltam, hogy az kell a stewardesskedéshez, hogy tudj angolul és földrajzból képben legyél, hogy melyik ország hol van

– mesélte a Borsnak Timi. – Nagyon arra vágytam, hogy utazhassak, hogy világot lássak. Egyébként is mindig mehetnékem van, nyaraláskor is az aktív pihenés híve vagyok, nem tudok egyhelyben maradni sokáig, mindig fel akarom fedezni a helyet, ahol vagyok éppen. Amikor 14 évesen először odakerültem, hogy repülőre ültem és valójában láttam, hogy milyen is a stewardesseknek, akkor rájöttem, hogy ez nem egészen az, amit én gyerekként gondoltam. Az persze még mindig irigylésre méltó, hogy bejárják a világot. Nagyon szabadlelkű vagyok, nem szeretem ezt a fajta bezártság-érzetet, amit mondjuk egy repülőgép, mint munkahely jelent. Szerencsére az élet megadta nekem, hogy olyan munkám van, ami révén utazhatok.

A keddi jutalomjátékon a győztes csapatot elegáns limuzin viszi a magánrepülőhöz, amivel egy luxus ebédre repítik őket. A játékosok még nem tudják, hogy a gépen a gyönyörű riporter lesz a stewardess, az autót pedig Palik László fogja vezetni. Timi nagyon élvezte a kalandot.

Feltörtek bennem a régi élmények, hogy én ezt gyerekként mennyire szerettem volna ezt, és lám, most kicsit megadatik

– folytatta. – Próbáltam felidézni, hogy milyen visszatérő mondataik vannak a stewardesseknek, hogy viselkednek. Minden infót begyűjtöttem a gépről, ami érdekes lehet, nagyon felvillanyozott a feladat, ráadásul az egyenruha is nagyon tetszett, szóval vártam az élményt. Menő az egész. A két pilóta nagyon aranyos volt, mindent megmutattak és elmeséltek, ami nagyon tetszett, nagyon jót beszélgettünk. Beülhettem a pilótafülkébe, én ott voltam, amíg a versenyzők megérkeztek, meglepetés volt számukra, hogy én is ott vagyok.

Hogy a Bajnokokra vagy a Kihívókra vár a nem mindennapi dominikai luxus, és hogyan élték meg azt a versenyzők, az a ma esti Exatlon Hungary adásából kiderül.

További cikkek

Gyász

Romlik az állapota, gyászol Sas József özvegye

Tűz

Horváth Gréta felgyújtotta Meggyes Dávid ruháit

Ez is érdekelhet

hirtv.hu

Elmeorvos vizsgálja a kisfiát halálra késelő magyar pornósztárt

likebalaton.hu

Titkos helyek, érdekes történetek – tematikus séták télen is

origo.hu

Egy különös nő, aki az egyik férfiből kisfiút csinál, a másikat a halálba kergeti

vg.hu

Jelentős magyar szerepvállalással bővül a sóparadicsom Szovátán

kisalfold.hu

Ruhákat lopott az Árkád egyik üzletéből - Keresi a rendőrség

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: Boldog vagyok, hogy magyar lehetek – Máthé Dominik

origo.hu

Az ázsiai raktárak lettek az ingatlanszektor új sztárjai

ripost.hu

A padláson találták meg az eltűnt magyar nő holttestét

ripost.hu

Csillagjegyed elárulja, mikor kell aludni menned, hogy kipihent legyél

borsonline.hu

Berobbanó hőség, korán érkező tél: kiderült, milyen időre számíthatunk 2022-ben

origo.hu

Viharos szelet, hózáporokat hoz a hidegfront