Celeb

Gáspár Evelin: Apám a hülyeségből csinált pénzt, és ebből élünk most – videó

Bors

2021. április 11. vasárnap 15:00

Gáspár Evelin tízévesen került rivaldafénybe. Máig cipeli a terheket, pszichológus segít feldolgoznia a károkat, amiket az az időszak okozott neki. Bár sokáig szégyellte apja celebségét, ma már büszke és hálás, hogy Győzike szigorúan nevelte. Ennek köszönheti azt is, hogy megtanult bánni a pénzzel.

Forrás: TV2

Gáspár Evelin büszke arra, hogy 26 évesen, sok munkával a háta mögött médiaszemélyiségként tűnik ki, és különösen sokat kellett tennie azért, hogy ne csak Gáspár Győző lányaként emlegessék. Minderről a ZSHOWtime csatornán mesélt őszintén.

– A sors nekem ezt adta, Gáspár Győző az édesapám, Balla Bea az édesanyám, leszülettem ide, és kaptam ezt az életfeladatot. Hírnévben nőttem fel, az egész ország ismer a családommal együtt. Most már hálás vagyok, mert egy tök jó élet és lehetőség számomra, és büszke vagyok édesapámra. A hülyeségből csinált pénzt, és a hülyeségből élünk– mondta Osváth Zsolt kanapéján ülve Evelin, aki apja védelmére kelt az őt lenézőkkel szemben.

Az öreg fatert nem kell lebecsülni, mert nézzük meg, honnan indult. Végzett egy hentes iskolát. Ott volt, mint falusi cigány gyerek, és nézd meg, hova jutott! Egész Magyarország ismeri, nézettségi rekordokat döntött, kiteremtett egy Bea asszonyt, egy Gáspár Evelint, egy Gáspár Zsoltit, és a többi mellékszereplőt. 21 éve közszereplő és a mai napig érdekes. Több generáció imádja őt – jelentette ki Evelin.

Győzike szigorúan fogta

A beszélgetés során szóba került szülei kapcsolata is, akiknek 28 éve töretlen a házassága, nem mentek szét, pedig apukájának voltak huncut húzásai. Összetartják a családot, ami manapság nagyon ritka, és értékes.

– Lehet azt mondani rá, hogy hülye, de nálunk a család az család. Minden vasárnap leülünk az asztalhoz, és elmondhatjuk, hogy összetartunk és számíthatunk egymásra – mondta.Ő otthon nagyon szigorú velem a mai napig. És nem tartanék itt, ha nem így fogott volna. Elkallódtam volna a hírnévben. Pedig volt olyan időszakom, amikor picit züllöttem, 24-25 évesen.De ennek már vége, az rossz társaságnak és rossz életmódnak volt köszönhető – tette hozzá a fiatal nő, aki mai napig pszichológushoz jár.

Ehhez apunak is van hozzá köze, mert nem volt olyan segítség mellettem a Győzike show alatt, aki segítette volna mindazt feldolgozni. Rengeteget bántottak, lekövéreztek, volt, aki azt írta, kiesik a kapanyél a számból. Épp ezért nem voltak barátaim, nem volt gyerekkorom, a négy fal között nőttem föl. Nem jártam közösségekbe, sportolni, bezárkóztam, és nem nyitottam az emberek irányába.

Evelin azt is szóba hozta, hogy sokan úgy vélekednek róla, csak a gazdag fiúkra hajt.

Soha nem volt gazdag pasim, soha semmit nem kaptam a férfiaktól. Mindenki azt hiszi rólam, hogy pénzéhes vagyok, aki csak milliárdos gyerekekkel áll le, de pont az ellenkezője igaz. Eddig olyan csávóval voltam, aki cigarettát nem bírt magának venni – fűzte hozzá, majd elárulta, nem szégyelli, hogy apja pénzeli a mai napig.

– Tízéves koromban kirakott a kirakatba. Még jó, hogy pénzel. Volt, hogy ezt a fejéhez is vágtam, de jogosnak érzem. Ha neki szép autója van, akkor nekem is legyen. Az élet is tanítja, hogy olyan embereket vonzzak be az életembe, akik megérdemelnek engem.

További cikkek

Utolsó

Ez volt Csollány Szilveszter utolsó tévés szereplése - videó

Videoklip

Most jött ki Kulcsár Edina első saját dala: súlyos dolgokról énekel

Ez is érdekelhet

mandiner.hu

Dopeman szerint a Fidesz egy 12 éves Audi, az ellenzék pedig egy 30 éves, szakadt Polski Fiat

borsonline.hu

Szlávik János megkongatta a vészharangot: Az omikronról beszélt

hirtv.hu

Családirtás a XVIII. kerületben: késsel a kezőben, szó nélkül ment be szülei szobájába a fiú

szon.hu

Kiszúrod, ki leste meg hátulról Fannit, vagy ezek a cickók a te tekinteted sem eresztik?

origo.hu

Elrontott plasztikai műtét miatt évek óta nem tudja lecsukni a szemeit egy férfi

nemzetisport.hu

Gyász: Nem térek magamhoz – Berki Krisztián Csollány Szilveszter haláláról

vg.hu

Több száz falusi kisboltot épít át a Coop

life.hu

Deutsch Anita és Kinizsi Ottó megmutatta 17 éves lányát: Emma kész nővé cseperedett - Fotó

mandiner.hu

Szakcsi Lakatos Béla: Nemsokára meghalok, nem lehet az, hogy én jobban húzok a Fideszhez?

metropol.hu

Váratlan fordulat, ezt tette titokban Harry herceg és Károly

origo.hu

Tudományos folyóiratot jelentetett meg a megújult Színház- és Filmművészeti Egyetem