Celeb

Férjhez akart menni Vajna Timi

uv

2021. március 11. csütörtök 04:00

Sokáig úgy tűnt, hogy Vajna Tímea ismét megtalálta az igazit egy sármos milliomos mellett, de nemrég jött a hír: véget ért a románc. A Borsnak Timi nagymamája árulta el: a fiatalok esküvőt terveztek, de örül, hogy végül nem volt meg a kézfogó.

Zoltán betoppanása előtt Vajna Timi bizalmasa nem más volt, mint imádott nagymamája, Marika, aki mindig ott állt mellette. Andy Vajna halála után is sokáig ő támogatta Timit, sőt az üzleti döntéseiben is a nagyi véleménye nyomott a latba. A fiatal, jóképű milliomos fiú, Zoli közeledésével azonban Marika egyre inkább a háttérbe szorult. Mára igencsak eltávolodott nagymama és unokája, s Marika arról sem tudott, hogy Timi a napokban pontot tett a kapcsolata végére.

A Bors utolérte az aggódó nagyit, akinek egyik szeme sír, a másik nevet….

– Boldog vagyok, hogy a kisebbik unokám, Lilla révén öt hónapja megérkezett hozzánk a kis Noah, imádok vele lenni, gyönyörű, okos, édes baba. De ettől még sajog a lelkem, mert Timi hiányzik nekem. Ő az első szülött unokám, és ezzel szerintem sok mindent elmondtam… Utoljára ősszel találkoztunk, mikor a dédunokám megszületett, azóta nem láttam. Néha e-mailezünk, de nem nagyon keres, megorrolt rám, mert én bizony nem kertelek, kimondom, amit gondolok – kezdte lapunknak Marika, aki elárulta: nem nézte jó szemmel Timi választottját.

A nagyi úgy érezte, unokájának másfajta férfira van szüksége, és most, hogy megtudta vége a kapcsolatuknak, nagyon megkönnyebbült.

Andy kisujjához sem érnek fel a Timi körül legyeskedők. Sok férfi a vagyonára pályáz, csak az unokám jóhiszemű, bőkezű és nem veszi ezt észre. Én viszont jó emberismerő vagyok, és legyen bármilyen távol tőlem, én akkor is meg akarom őt óvni mindentől, és mindenkitől. Bár nekem nem jelentette be a döntését, úgy tudtam a napokban utazik ki hozzá Zoli, ezek szerint mégis csak hallgatott a nagyanyjára… Örülök, hogy jobb belátásra tért és szakított ezzel a fiúval. Neki özvegyként nem kell kapkodnia, férjhez mennie, csak szépen kivárnia az intelligens és méltó társát – hangsúlyozta az asszony.

Mint azt a Bors megtudta, Timi és Zoli nemrég még az esküvőt fontolgatták, de valami történt köztük, s végül inkább csak egy költséges vakációra utaztak.

– Tavaly nyáron Nyíregyházán össze akartak házasodni, csakúgy a semmiből, hirtelen. Az unokám még be sem volt mutatva a fiú családjának. Hát miféle viselkedés ez, kérem szépen?! Akkor is megmondtam a magamét, aztán, hogy emiatt vagy más miatt, nem tudom, de végül inkább nyaralni mentek – mesélte a Borsnak Marika, akinek minden vágya, hogy Timi mellett megbízható, tiszta szívű emberek legyenek.

– Csakis jót szeretnék az unokámnak. Azt mondják, mindenki addig él, míg dolga van e világon. Nos, én elég öreg vagyok, de még mindig itt vagyok, s nagyon úgy tűnik még van teendőm...

További cikkek

Sebek

Kulcsár Edina és Csuti exkluzív interjút adott a Borsnak

Dráma

Átérzem a hajléktalanok problémáját! – Itt húzta meg magát a magyar zenész, akinek leégett a háza

Ez is érdekelhet

makronom.mandiner.hu

Ha a 2010 előtti baloldal lenne kormányon, most minden háztartás évi háromszázezerrel adózna többet

ripost.hu

Szerelme és szülei hosszú percekig küzdöttek a 26 éves nő életéért Vácon - Fotó

origo.hu

Drámaian emelkedett Svédországban a nemi erőszakok száma

hirtv.hu

Dagad a Djokovic-botrány Spanyolországban

sonline.hu

Dohánybolt előtt fejelt meg egy vásárlót egy másik Kaposváron

origo.hu

Bionikus szemmel érzékeli a világot egy nő

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: a svédek magabiztosan verték a lengyeleket

vg.hu

Egy maszkot nemviselő utas miatt visszafordult egy Londonba tartó gép

borsonline.hu

Brutális balesetben elhunyt nyíregyházi anya utolsó szavai: "Szia drágám, délután jövök érted"

origo.hu

Megállítottak egy autót a zalai rendőrök, őket is meglepte, mit találtak, amikor átnézték - fotók

vg.hu

Elon Musk agyimplantátum-gyártó cége embereken kísérletezne

origo.hu

Ijesztő videón két kamion ütközése az M0-son, az egyiknek az ajtaja is kiszakadt