Milliárdos fiú vigasztalja Vajna Timit

Még Andy Vajna által ismerte meg azt a jóképű, fiatal férfit Vajna Tímea, akit mostanában gyakran látni a társaságában. A család és a barátok nem tagadják, hogy közeli kap- csolatban vannak.
Még Andy Vajna által ismerte meg azt a jóképű, fiatal férfit Vajna Tímea, akit mostanában gyakran látni a társaságában. A család és a barátok nem tagadják, hogy közeli kap- csolatban vannak.

Letelt a gyászév. Hétfőn volt pontosan egy éve, hogy elhunyt a világhírű producer, Andy Vajna. Halálának évfordulójára özvegye, Vajna Timi hazarepült Amerikából, és szerettei kíséretében kilátogatott a Fiumei Úti Sírkertbe.

© Dombóvári Tamás

Timi vasárnap a Bors szemfüles fotósa előtt helyezett el hatalmas, szív alakú koszorút a márvány nyughelyre, és utána még egy órán át időzött és rendezgette a virágokat, gyertyákat. A megemlékezésre elkísérte imádott nagymamája, húga, Lilla és annak férje, Tamás, továbbá egy fiatal, sármos férfi, akit eddig nem láttunk körülötte. A Bors megtudta, hogy a jóképű idegen Timi egyik legnagyobb támasza a gyászban, és ők ketten rendkívül szoros barátságot ápolnak.

– Jól sejtitek, együtt vannak

– árulta el a Borsnak egy neve elhallgatását kérő, de Timihez nagyon közel álló barát, aki szerint éppen ideje, hogy a könnyeket felváltsa a nevetés.

Hiszen Timi egy csinos, fiatal nő, aki már egy éve küzd férje hiányával, és kénytelen nélküle újraépíteni az életét. Nincs férje, nincs gyermeke, és 37 évesen az az egészséges, hogy valaki mellett ismét megtalálja a boldogságot, és családot alapítson. A titokzatos jóképű idegenről kiderült, hogy nem más, mint egy milliárdos harmincas gyermeke, aki már maga is jól boldogul az üzleti életben.

Lapunk kérdésére, miszerint milyen kapcsolat fűzi őt a Vajna családhoz, kiváltképp a csinos özvegyhez, nem szeretett volna válaszolni. S tagadta, hogy a temetőben készült képeken ő lenne, mondván: biztos összekeverjük valaki­-vel. Majd még hozzátette: ahogy eddig, tovább­ra is szeretne feltűnésmentes, normális, csendes életet élni.

Mindeközben Vajna Timit is kerestük, hogy a barátságról, vagy az esetleges bimbódzó románcról érdeklődjünk, de lapzártánkig nem sikerült utolérnünk. Sógorát azonban igen, aki szűkszavúan, de reagált a hírre.

Bevált a jóslat?

Gazsi Gizella jósnő egyébként lapunknak Vajna Timi jövőjét, szerelmi életének pálfordulását szinte szó szerint előrevetítette tavaly, annyi különbséggel, hogy a Timi mellett álló férfi nem egy feltörekvő színész, hanem jólmenő üzletember Andy közeli barátai közül.

„A néhai kormánybiztos jó barátjával fog összejönni Tímea, akit anno a férje mutatott be neki. A férfi egy feltörekvő színész, aki majd a tenyerén fogja hordozni az özvegyet, s rövid időn belül családot is alapítanak” – mondta tavaly a látnok, akinek szavai, úgy tűnik, hamar bebizonyosodtak.

– Andynek és nekünk is egy nagyon-nagyon jó barátja Zoli, ezért volt kinn velünk. De én többet, nem tudok és nem is szeretnénk mondani – zárta rövidre Tomi.

A képeken tehát egyértelműen a magyar milliárdos örököse látható, aki valamiért titkolni akarja kapcsolatát Vajna Timivel, és úgy tűnik, az özvegy sem szeretné nagy dobra verni, hogy a gyászév után van valaki, aki mosolyt csal újra az arcára.