Celeb

Volt menedzsere nem kertel: Tóth Andi a saját maga ellensége

Bors

2021. március 5. péntek 04:30

Azért nincs menedzsere, mert eddig valamennyi csak meglopta – állította Tóth Andi számos interjúban. Az érintettek eddig nem reagáltak, de a Bors megkérdezte az egyik szakembert, ő miben látja a szakításuk okát. 

15 évesen robbant be a hazai könnyűzenei életbe, az X–Faktor megnyerése után számtalan fellépés várta, mégsem sikerült stabil karriert építenie Tóth Andinak. Többet hallunk róla botrányai, konfliktusai, durva beszólásai és lenge öltözéke kapcsán, mint a slágerei okán. Interjúiban rendre elmondja, hogy kollégáihoz képest nehezített pályán mozog, mert egymaga építi a karrierjét, nincs menedzsere, igaz nem is kell neki, mert mindenki csak lehúzta. 

– Nemhogy segítettek, az utolsó bőrt is lehúzták rólam, és megloptak – nyilatkozta nemrégiben a Borsnak. Az ember próbálkozik a harmadik, negyedik, ötödik menedzsmenttel is, de amikor rájön, hogy a legtöbb a fizetése nyolcvan százalékát lenyúlja, és ott tart, hogy se munkája, se pénze, hogy az albérletét fizesse, akkor lépnie kell. 

A Bors megkereste az énekesnő egyik volt menedzserét, Spaics Igor marketing-reklám és média szakembert, aki hosszú évek óta dolgozik együtt neves márkákkal, valamint előadókkal. Amikor szembesítettük Andi szavaival, nem volt meglepve, ő is hallotta a nyilatkozatokat. 

– Andit 2016-ban ismertem meg, az akkori A Dalban Berkes Olivér menedzsere voltam, együtt kerestük meg Andit, hogy van-e kedve duettet énekelni – nyilatkozza lapunknak a szakember.

– A közös munkánk jól indult, bár még mielőtt szerződtünk, javasoltam neki, hogy nézzen körül a “menedzserpiacon", és úgy válasszon engem, ha ezek alapján is engem akar, de közölte, ő nem keres mást, velem képzeli el a szakmai jövőjét. Rövid idő alatt nyilvánvalóvá vált, hogy nehéz lesz vele együtt dolgozni. Andi nagyon határozott nő, talán túlságosan is az. Nem hallgat az idősebbre, a tapasztaltabbra, sem a szakmára, emellett rendkívül bizalmatlan, alapból azt feltételezi, hogy át akarják verni. Pedig nem kevés jó ember volt körülötte, senki sem akarta -a szavaival élve- “lehúzni". 

A menedzser szerint Tóth Andi karrierjét valójában csak egyvalaki gáncsolja – saját maga.

Andi legnagyobb ellensége saját maga. Szomorú ezt kimondani, de így van. – magyarázza a menedzser. – A tehetséghez nem fér kétség, sőt azt mondanám, szuper tehetséges énekesnő, de az előrejutása esetleges. Nem tudatos amit csinál, ösztönből teszi, amit tesz, így nagyon nehéz lesz stabil karriert építeni. Van az a piaci szegmens, ami ideig-óráig támaszt adhat neki, vagy a siker illúzióját keltheti, de neki tudatos építkezéssel teljesen máshol lenne a méltó helye. Természetesen drukkolok neki, hogy sikerüljön megvalósítania az álmait.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!

Ez is érdekelhet

origo.hu

Idén is kap funkciófrissítést a Windows 10

origo.hu

Putyin szövetségese megnevezte, melyik országot bombázzák először, ha kitörne a harmadik világháború

borsonline.hu

Megkongatta a vészharangot Müller Cecília, rendkívüli bejelentést tett

hirtv.hu

Stílust és hangnemet váltott Jakab Péter

ripost.hu

"Azt éreztem, hogy ennek sosem lesz vége!" - megszerezte a jogsit az Exatlon sztárja

vg.hu

Óvatosabb húrokat pengetett szankcióügyben az EU a G7-csúcson

vg.hu

Ennyit kerestek a magyar úszok a világbajnokságon

ripost.hu

GYÓGYSZERKÉSZÍTMÉNY AZ EMÉSZTÉSI ZAVAROK ELLEN (X)

life.hu

"Bárcsak egy pohár whiskyvel a kezemben halnék meg!" - Híres nők, akik imádják a barna aranyat

borsonline.hu

Bombatestet villantott a tengerparton Zámbó Krisztián exe: Vajon kivel utazott?

További cikkek

Botrány

Újabb botrány a brit királyi családban: András herceg után Károly herceg is gyanús ügybe keveredett

Gyász

„Szegénykém meghalt” – Zacher Gábornál vesztette életét az édesanyja