Celeb

Gáspár Zsolti: Olyanok vagyunk, mint Harry és Vilmos herceg

uv

2021. március 18. csütörtök 08:00

Féltékenységgel és bátyja gyógyszerfüggőségével magyarázza Gáspár Zsolti azt a testvérháborút, amely közte és bátyja között dúl. Szerinte a testvére derékbe akarja törni a karrierjét.

Korábban elválaszthatatlanok voltak, a Győzike show idején összetartó testvéreknek ismerte meg a Gáspár fivéreket az ország. Ma már ellenségként tekintenek egymásra.

Az ellentét nagyjából az Ázsia Expressz 2. utáni időszakra datálódik, a produkció idején ugyanis a két család még jóban volt. Ez látszik abból is, hogy Zsolti és unokahúga, Evelin együtt vágott bele a tévés kalandba. A mókás nagybácsi azonban a reality után egyre keresettebb lett, egyre több felkérést kapott, és Demcsák Zsuzsa mellett végül a nagy sikerű Farm VIP műsorvezetője lett. Zsolti szerint bátyja, aki évtizedekig a család első számú showmanje, híressége volt, nem nézte jó szemmel öccse sikereit, és az irigység megrontotta a viszonyukat.

A testvérek már jó ideje nem is beszélnek egymással, legfeljebb újságok hasábjain üzengetnek. A napokban tovább fajult a családi viszály: Zsolti felgyújtotta a közös telkükön lévő nádast. Bea asszony és Győzike hazaérkezve halálra rémült, látva, hogy a lángok néhány méterre megközelítették a garázsukat. Az első ijedtség után videóra vették és nyilvánosságra is hozták a történteket.

Bea elmondta, hogy tűzoltókat kellett hívni, s bár nem nevezte meg, egyértelműen sógorát tette felelőssé a tűzért. Gáspár Zsolti – aki másnap reggel Sebestyén Balázsék rádióműsorában elismerte, hogy valóban ő gyújtotta a tüzet – a Borsnak részletesen mesélt a történtekről.

– Ezt a nádast minden évben felgyújtjuk, ugyanis a ikergyerekeim allergiásak rá, csavarja az orrukat. Kérdem én, az előző években Bea asszony és Győzike miért nem ijedt meg és vette videóra? Talán mert ez az egész egy műbalhé? – csattant fel Zsolti, aki értetlenül áll a botrány előtt, de sejti milyen okok állnak mögötte.

Győző féltékeny a szakmai sikereimre,s hogy míg ő egy csatorna éjjeli műsorsávjában szerepel, amit a kutya se néz, addig én az egyik legsikeresebb produkcióban lehettem műsorvezető Zsuzsika mellett. Egyszerűen le akar járatni az ország előtt, és tönkre akarja tenni a karrierem. Abba a műsorba is, amelyben szerepel, engem hívtak előbb, csak nem vállaltam, mert az én családom nem eladó. Képtelen mindezt feldolgozni.

Zsolti lapunknak elmondta, az elmérgesedett viták ellenére is szereti a testvérét, és nem haragszik rá. Szerinte ugyanis Győzi a sok gyógyszer hatására változott meg, és fordult ellene. A fitalabb Gáspár fiún érződik, hogy kissé szégyenli a testvéri viszályt, de szerinte ez a a legjobb családban is előfordulhat.

Már külön országban élnek. Azon is meg lehet botránkozni, nemcsak a Gáspár fivéreken, na! De én ugyan nem költözöm sehova. Miért tenném? Nekem nincs bajom, Győzőnek kellene végre megnyugodnia – szögezte le Zsolti.

BÖRTÖN JÁRHAT A GYÚJTOGATÁSÉRT

Dr. Gerencsér András ügyvéd szerint a nádas felgyújtása miatt komoly bajba kerülhet Gáspár Zsolti, akinek a tűzoltók kivonulási díját is meg kell majd fizetnie.

– Ez az eset jogilag a BTK 322/1 paragrafusa szerint közveszély okozása. Nem teheti meg senki, hogy felgyújt egy nádast és rábízza a természetre, hogy merre mennek a lángok, ez nagyon veszélyes – mondta a Bors megkeresésére a jogász. – Egyébként a saját nádasomat és erdőmet sem gyújthatom fel, a tulajdonjog nem terjed ki arra, hogy közveszélyt okozzak. Gáspár Zsolt tette bűncselekmény, ami 2-8 évig terjedő börtönbüntetéssel sújtható – tette hozzá dr. Gerencsér.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/15157313_auto_resized.jpg
origo.hu

Interjú közben támadták meg a sportolónőt, a telefonban sikoltozott

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/8906_resized.jpg?avcount=1664365808
mandiner.hu

A szerdai gyurcsányos Partizán-interjú legjobb pillanatai (videó)

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/15157425_auto_resized.jpg
life.hu

Vége a strandidőnek? Na és! - Ősszel is megéri elutazni a Balatonra

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/15158116_auto_resized.jpg
vg.hu

Leállítja az európai szállítást a Gazprom – kilőtt a gáz ára

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/15156591_auto_resized.jpg
ripost.hu

Poloskariadó – Meglepő hírt közölt a magyar rovarkutató

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/15157745_auto_resized.jpg
mandiner.hu

Miért köszönte meg Amerikának egy lengyel EP-képviselő az Északi Áramlat felrobbantását?

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/8903_resized.jpg?avcount=1664365808
metropol.hu

Ő a XIX. kerület réme: lépcsőházban mutogatja péniszét

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/15154414_auto_resized.jpg
travelo.hu

Rózsaszínbe borul a Szabadság-szobor és a Halászbástya

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/8897_resized.jpg?avcount=1664365808
vg.hu

Mire érdemes odafigyelni a számlaválasztás során?

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/8901_resized.jpg?avcount=1664365808
origo.hu

Így látják a fenntarthatóságot a magyar kisvállalkozások

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/15157253_auto_resized.jpg
borsonline.hu

„A szívünk teljesen összetört” – megszólalt az erkélytragédiában meghalt lány édesanyja

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/15157301_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Dunaújvárosi rejtély: durva titkokat árult el a gyilkossággal vádolt férjről az édesanyja

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2022/09/d2g-EN_3DkOGRWQPYLxbZX8CYv7Wfnhlm4lNrKObBzs/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50L2M4NjkzY2VkN2MxOTQzNzFhZGVmNjYxMDg0ZDlmYjUx.jpg
Külön

Szétvált Horváth Éva családja, egyedül maradt a kisebbik fiával

https://cdn.borsonline.hu/2022/09/_sLrySJ4Yp7v3s2ViWdhgJkoaXneQp5tr4raPGBdUjI/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50L2E3NTliNDAzYzkzNzRjMzFiMGI3MjVjZTQyYTM2ZjMw.jpg
Távolság

Ördög Nóra Jordániából rendelt pizzát a gyermekeinek