Celeb

Félmilliós pezsgővel ünnepelte szülinapját Medveczky Ilona

SM

2021. március 6. szombat 04:20

Medveczky Ilona 80 éves. Az ünneplés már napokkal ezelőtt elkezdődött, és még koránt sincs vége. A Borsnak elárulta, különös ajándékot kapott, egy 1500 eurós, vagyis több mint fél millió forintos értékű pezsgővel köszöntötték születésnapja alkalmából.

Medveczky Ilona korát meghazudtolóan kiváló egészségnek örvend. Fiatalsága abban rejlik, soha egyetlen percre sem állt le a munkával. Sosem tartotta fontosnak az évfordulókat, most azonban ez más, mint az eddigiek.

Nem terveztem semmit a születésnapom alkalmából, de a barátaim annál többet. Egy hete tart az ünneplés, és még a következő hét is rá fog menni a köszöntésekre, természetesen a létszámot, az előírásokat és szabályoknak megfelelően betartva. A pandémia miatt sem mondott le senki az köszöntésemről, ami nagy boldogsággal tölt el. A Forever TV köszöntött elsőként, egy minőségi, 1500 eurós pezsgővel – kezdte a Borsnak Medveczky Ilona, majd hozzátette, az ünnepeken kívül nem tartja fontosnak az évfordulókat.

Soha nem tulajdonítottam különösebb jelentőséget a név- és a születésnapomnak. Persze a nyolcvan kicsit szíven üt, hiszen ha az ember megél egy ilyen kort, az már ajándék az élettől. A fiatalság egy állapot, nem egy erény. Gyakran elgondolkodom azon, mennyi hasznos évem lehet hátra – elmélkedett a táncművész. – Az egészség ugyanolyan fontos, mint a fizikum, vagy az ép elme. Sajnos sem édesapám, sem édesanyám nem élhette meg ezt a kort. Boldog vagyok, hogy egészségesen, agyban is fitten kimondhatom, hogy 80 éves vagyok – mondta Ilona, aki elárulta, mi a fiatalsága titka.

Mindenkinek azt tanácsolom, ne hagyja abba a munkát. Nekem nincs időm azon morfondírozni, milyen idős vagyok, hiszen egy percre sem állok meg. Hétéves koromtól a balettintézetben komoly nevelést kaptam, megedződtem. A házam, a kertem, a növényeim, a kutyáim komoly felelősséget rónak rám. Minden nap reggel hattól éjfélig meg sem állok, ha lépésszámlálót csatolnának rám, meglepő eredményt mutatna – fűzte hozzá mosolyogva Medveczky Ilona.

Házat, kocsit, gyémántot és nercbundát is kapott születésnapjára

Medveczky Ilonának mindig sok udvarlója akadt. A díva nem tagadja, akadtak szép számmal olyan férfiak az életében, akik méregdrága holmikkal akarták meghódítani. Volt, akitől kocsit, gyémántot vagy nercbundát kapott születésnapjára, de a ma már több száz millió forintot érő villáját is ajándékba kapta. A Moulin Rouge-ban táncolt, amikor a férfi – aki egyetlen fellépését sem hagyta volna ki - megpillantotta a művésznőt. Soha nem kötötték őket össze szerelmi szálak, mégis fontos volt számára, hogy Ilonát biztonságban tudja, ezért kapta meg a csodálatos budai hegy tetején található villát.

További cikkek

Szakítás

Újabb fordulat, Kulcsár Edina friss szerelme is elhagyta a családját

Ez is érdekelhet

mandiner.hu

Egy fekete nő középkori sírját találták meg Csehországban

metropol.hu

Meghökkentő fejlemény: Kulcsár Edina új szerelme is elhagyta a családját

origo.hu

Ez történik most a Szuezi-csatornában ott, ahol az Ever Given tavaly keresztbe fordult

magyarnemzet.hu

Márki-Zay Péter újabb kérésére mondtak nemet a pártok

szon.hu

Hajmeresztő! Ez történt a 13 éves lánnyal fényes nappal Nyíregyháza belvárosában!

origo.hu

Pusztulásra ítéltek egy hálóba gabalyodott hosszúszárnyú bálnát

origo.hu

Megkezdődött a fejlesztés az egykori győri kekszgyár területén

borsonline.hu

Borzasztó felfedezés: így fog elpusztulni a Föld

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: Máthé Dominik csak egyszer nézte vissza a gólját; elárasztották ajánlatokkal

veol.hu

Újszülöttjét nem láthatta az édesanyja, 25 évesen hunyt el a Covid miatt

origo.hu

Szabó István Hollywood magyar alapítójára emlékezett - videó