Celeb

Nekiestek rajongói Fekete Dávidnak: „Hányinger ez a képmutató önsajnálat!”

Bors

2021. március 9. kedd 17:00

Sokan elpártoltak az énekes mellől, amióta házassági válságát az interneten teregette ki. Legújabb húzása, a gyermekeinek szánt virtuális magyarázkodó levele pedig egyenesen kiverte a biztosítékot követőinél. A legtöbben gusztustalannak színjátéknak tartják az egész sztorit.

Forrás: Bors

Fekete Dávid a napokban, közösségi oldalán robbantotta a hírt, hogy véget ért a házassága, mert neje, Regina más férfi oldalán keresi a boldogságot és elhagyta őt.

minden igaz lehet és annak az ellenkezője is?

A felbőszült feleség a Borsban öntött tiszta vizet a pohárba, szerinte épp fordítva történt minden, ő nem csalta meg az énekest, Dávid volt az, aki gyermekük születése után sem hagyott fel a csajozással.

Az öt napja folyó sárdobálás mára odáig fajult, hogy az énekes újabb bejegyzést írt, amiben ikerfiainak és nevelt lányának üzen.

Édes kisfiaim és Leiluskám!Az hogy anya, majd még mit fog nyilatkozni vagy mondani rólam az legyen az ő dolga és az ő...

Közzétette: Fekete Dávid Hivatalos – 2021. március 7., vasárnap

Szívfacsaró levél egy apától

Dávid mondandója igen szívfacsaróra sikeredett: a levélben búcsúzkodik gyermekeitől, mintha érezné, adósságai miatt valami rossz vár rá. Némely sorokban elismeri, ő is hibás, hogy ide jutott a kapcsolatuk a nejével, néhol Reginát nevezi őszintétlennek, de az írás végkicsengése mégiscsak olyan, mintha a lelke mélyén, titkon békülésben és a család újraegyesülésében reménykedne. 

A kommentelők nem hatódtak meg

Reakciók tucatja érkezett a szívfacsaró levélre. Van, aki mélyen együtt érez az énekessel, de a legtöbbekben inkább csalódást váltott ki a magánéleti szennyes ilyesfajta kiteregetése.

* „Mi a sz*r ez a duma? Nem gondolod, hogy sokkal értelmesebb döntés lenne befogni a szátokat, és privátban rendezni ezeket? Ez nagyon-nagyon ciki.”

* „Saját magad járatod le te szerencsétlen! Inkább dugd a fejed a homokba.”

* „Mi ez a színjáték? Tán a páréves gyerekek aktívan fészbúkoznak? Ugyan már, ha ide van ereje írkálni, akkor legyen szembenézni a feleségével is. Rá tartozik, nem a világnak kell a bizonyítványt magyarázni.”

* „Kedves Dávid! Gusztustalan, amit csinál. A gyerekek, akiknek ugye szánta az írást (szerintem nem), nem tudják elolvasni, de azt az embert mocskolja, akit szeretett. Nem tudom, és nem is érdekel, hogy kettőjük közül ki, mikor és mit csinált. Ez az önök magánügye, nem tartozik másra. A gyerekek érdeke az lenne, hogy normálisan meg tudjanak egyezni. Sajnálom, hogy ezt felnőtt ember létére nem érzi.”

* „Hányinger ez a képmutató önsajnálat.”

* „Totál szánalmas, ne haragudj. Ezzel most még sokkal jobban alázod magad, a gyermekeid, a feleséged...”

Sorakoznak a vagdalkozó kommentek az énekes bejegyzése alatt, ahol a követők önös érdekeket, hatásvadász önsajnáltatást és színpadiasságot szimatolnak, lévén az énekes pár éves gyermekeihez szól, akik nem is tudnak sem írni, sem olvasni és ebből kifolyólag Facebookot sem használnak...

Dávid a Mokkában élőben is mesélt

További cikkek

Kapcsolat

Azt pletykálják, Tápai Szabina és Kucsera Gábor is szétmentek: itt a reakció

Villantás

Úgy felhúzta a szoknyáját a pornós, hogy kidobták a boltból miatta – volt, aki lefotózza

Ez is érdekelhet

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: értékelés – szomorú, hogy kiestünk, de megérdemeltük

likebalaton.hu

Hamarosan kiderül, kik készíthetnek idén BalatonBort

origo.hu

A szexbomba magyar focistanő megvillantotta a bugyiját - fotó

kemma.hu

Letartóztatták a tatabányai rendőrgázolót: kiderült, hogyan sérült az egyenruhás

koponyeg.hu

Hózáporokkal és viharos széllel jön a hidegfront

vg.hu

Perre készül az Omega gitárosa

origo.hu

160-nal repült át a körforgalmon egy autós a Balatonnál - videó

origo.hu

Cseh László elmondta, mit gondol a szexuálisan bántalmazott Szilágyi Liliána ügyéről

borsonline.hu

Csepregi Éva: „Ilyenkor egy anyát nem lehet megállítani, a szívem romokban hevert”

origo.hu

Nagyon ritka, százmilliókat érő autókincset találtak egy elhagyatott pajtában