Celeb

A Hit Gyülekezete tagjait is megkárosította Fekete Dávid

Bors

2021. március 20. szombat 04:00

Fekete Dávid feje fölött egyre gyűlnek a viharfelhők, hiszen nemcsak családját veszítette el, de tönkrement vállalkozása miatt hatalmas tartozása is van. Kiderült, a Hit Gyülekezete tagjainak is tartozik, Németh Sándor mégis segítene rajta.

Fekete Dávid még a Me­gasztár 4. szériájának idején került kapcsolatba a Hit Gyülekezetével. Dávid akkor ugyan nem lett tagja a gyülekezetnek, de megismerkedett az egyházalapító Németh Sándorral, aki lelki segítséget nyújtott neki ahhoz, hogy képes legyen feldolgozni a hirtelen jött sikert és népszerűséget, ami azzal járt, hogy Dávid második helyen végzett a tehetségkutatóban.

Az énekes és Németh Sándor kapcsolata azután szakadt meg, hogy Dávid és Cserpes Laura házassága 2013-ban megromlott. A vezető lelkész ennek ellenére szívén viseli Dávid sorsát, ezért az énekes körül kialakult családi és anyagi természetű botrányok kapcsán felvette a kapcsolatot a Hit Gyülekezetének győri szervezetével.

Dávid nem kért lelki segítséget a gyülekezettől, de ezt bármikor megteheti, és a történtek ellenére is tárt karokkal fogadják majd, hiszen ő alapvetően egy jó ember, még akkor is, ha most rossz útra tévedt és rossz döntéseket hozott – kezd­te lapunknak Németh Sándor, aki azt is elárulta, hogy Dávid több gyülekezeti tagnak is tartozik.

A győri gyülekezetben egyébként sokan ismerik őt, és azt is úgy tudom, hogy több tagtól is kért és kapott pénzt az elmúlt időszakban. Mondhatjuk úgy is, hogy többeket megkárosított, de bízom benne, hogy hamarosan visszatalál a helyes útra, és képes lesz rendezni az életét tette hozzá a vezető lelkész, aki arra kérte a győri gyülekezet vezetőit, hogy nyújtsanak lelki segítséget a bajba jutott énekesnek, ha jelentkezik náluk.

Természetesen Dávid anyagi gondjain nem segíthetünk, de abban igen, hogy visszataláljon a feleségéhez és a gyermekeihez. A házasság és a család, társadalmunk alappillérei, melyek megóvása a gyülekezetünk egyik legfontosabb feladata. Ha Dávid és a felesége őszinte szándékkal fordulnak hozzánk segítségért, tőlünk megkapják a támogatást – ígérte Németh Sándor, aki számos példát ismer, amikor a Hit Gyülekezetének segítségével sikerült rendbe hozni megromlott házasságokat.

– A múltban sokszor fordult már elő, hogy a gyülekezet képviselőinek hála, családok maradtak egyben. Tudok olyan esetről, amikor már el is vált egy házaspár, de az egyik fél a gyülekezethez fordult segítségért, és sikerült is rendezniük a konfliktusukat. Újra összeházasodtak, és ma is boldog, családi egységben élnek. Úgy hiszem, hogy Fekete Dávid számára is a család egyben tartása lehet az első lépés ahhoz, hogy visszataláljon a helyes útra – jelentette ki a Borsnak Németh Sándor.

600 millióval tartozik a károsultaknak

Győrben és környékén sokan várják, hogy Fekete Dávid megadja vagy legalább törlessze tartozását feléjük. Az egykori megasztáros egyik korábbi posztjában maga is elismerte, hogy tartozásai százmilliós nagyságrendre rúgnak. Mindezt rossz üzleti döntéseivel indokolta. Ugyanakkor két megkárosított győri vállalkozó a Tények kamerái előtt azt állította, hogy ők szó szerint szándékos átverés áldozatai. Egyikük a házát is elbukta, miután nem kapta vissza az énekesnek adott autóit és pénzét. Állítják, Dávid összesen mintegy 600 millió forint kárt okozott hitelezőinek. Az énekes ráadásul felesége nevére is 73 milliós hitelt vett fel, amit szintén nem törleszt. 

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/15382669_auto_resized.jpg
origo.hu

Apáti Bence: Sz.r edző és még sz.rabb ember maradsz

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/10307_resized.jpg?avcount=1669502708
origo.hu

Magyar valóságshow-szereplők, akikről kiderült, hogy pornóztak - itt vannak a meztelen fotók

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/15381288_auto_resized.jpg
metropol.hu

Kiderült, ilyen életet szánt Harry hercegnek a királynő

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/15383216_auto_resized.jpg
mandiner.hu

Tiltakozást tartottak a pedagógus érdekképviseletek

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/15383730_auto_resized.jpg
ripost.hu

Drámai pillanatok: Ez a páros lett a Dancing with the Stars harmadik helyezettje

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/15383560_auto_resized.jpg
mandiner.hu

Jó hír válság idején: decemberben is félmillió forint felett lehet az átlagkereset

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/10309_resized.jpg?avcount=1669502708
origo.hu

Ismert magyar modellek meztelenül - 18+ fotók

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/15383164_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Sokkoló bejelentést tett a pap: földönkívüli volt Leonardo da Vinci és Einstein is

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/10280_resized.jpg?avcount=1669502708
life.hu

Black Friday: Most érdemes beszerezni ezeket a hangulatjavító vitaminokat! (x)

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/15380182_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Újabb diáktragédia: egy elsős tanuló meghalt, osztálytársával mentő rohant kórházba

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/10275_resized.jpg?avcount=1669502708
she.life.hu

Ha ennyit nem bír ki egy kapcsolat, akkor amúgy is csak az idődet rabolta volna...

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2022/11/rMMyczfwk8ctZfveduexGIsiSvkPYBKxF4oLpo_Ul2s/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzM1ZTNlYjk3N2E5MzRjYWI4ZmZlMTdkYzBkMDNjNmQ0.jpg
Dancing

Drámai pillanatok a TV2 stúdiójában: ez a páros nyerte a Dancing with the Stars műsorát

https://cdn.borsonline.hu/2022/11/X5Rbl4i5LfQcQDE9m3VxLMTzNEpR9madEEBNE01Cw14/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzBlNzc1NGRlYjU1ZDQ1MjI4N2Q2YjRkODhhMTRkMGQ5.jpg
Titok

Kiderült: II. Erzsébet királynő rákkal küzdött, de titokban tartotta