Celeb

Sokkot kapott az Exatlon versenyzője, váratlanul hazaküldték – Exkluzív fotók

Bors

2021. március 10. szerda 10:00

Talán még soha nem élt át olyan drámai pillanatokat Palik László az Exatlon műsorvezetőjeként, mint a ma esti adásában, amikor közli Szabó Franciskával, hogy a sérülése miatt nem folytathatja a versenyt. Mindenki összeomlik, még a Kihívók versenyzői is megkönnyezik a legerősebb ellenfél távozását.

Forrás: tv2

Palik László már sok mindent megélt az Exatlon Hungary eddigi történetében, ármánykodást, veszekedést, kirobbanó feszültséget, személyes drámákat. A TV2 rekordnézettségű sportrealityjének műsorvezetője hiába akarja, nem tudja magát érzelmileg kivonni az eseményekből, az összes játékos számára amolyan apapótlék. A stábbal, a versenyzőkkel egy családot alkotnak. Vigyáznak egymásra, aggódnak egymásért.

Az exatlonisták mindennap élet-halál harcot vívnak a pályán, hosszú heteken, hónapokon keresztül vannak összezárva, távol a hazájuktól, szeretteiktől. Nem csoda, hogy a versenyzők sorsa megérinti Palik Lászlót is. Szabó Franciskát egy ország zárta a szívébe, a végtelenül őszinte, érzelmeit mindig vállaló, vagány dzsúdós sokszor megnevettette a nézőket és a műsorvezetőt is. Érthető, hogy amikor a ma esti adásban közölnie kellett a sérült játékossal, hogy nem folytathatja a játékot, láthatóan megrendül.

Ma este az Exatlon történetének eddigi legfelkavaróbb epizódját láthatják a nézők. 

Szabó Franciska cselgáncs Európa-bajnok közel két héttel ezelőtti balesete a Bajnokokat és a Kihívókat egyaránt megrázta. Az elmúlt napokban Franci a gyógyulásra koncentrált, azonban egy újabb vizsgálat alapján az orvosok úgy döntöttek: nem folytathatja tovább a versenyt, amit ma este közöl vele Palik László.

Franci nem ilyen álmokkal utazott Dominikára. Kényszerű távozása mindenkire hatással van, még a Kihívókra is. Mi lesz most a Bajnokokkal, akiket egy-egy rossz versenynap után Franci rángatott ki a gödörből? Mi lesz Kocsis Lilkóval, akivel az első pillanattól lelkileg összekapcsolódtak?

Szeretteikért küzdenek

Palik László bejelentése után is folytatódnia kell a játéknak. Ma este az eddigi legfontosabb tétért küzdenek a Bajnokok és a Kihívók. A Dominikai Köztársaságban töltött közel két és fél hónapnyi teljes elzártság után a ma este győztes csapat tagjai végre hazatelefonálhatnak a szeretteiknek. Vajon Franciska váratlan távozása után melyik csapat képes úrrá lenni az érzelmein, és elnyerni a hőn áhított videóhívás lehetőségét? Minden kiderül ma este 19:40-től a TV2-n.

További cikkek

Szexi

Vetkőzéssel mentené meg a Földet a nagymellű bombázó

Centik

Alacsony pasikra vadászik a világ legmagasabb pornósa

Ez is érdekelhet

ripost.hu

Ez a négy csillagjegy sokszor csalódott már a szerelemben

mindmegette.hu

Csillagjegyek az ágyban: a horoszkóp döntheti el, mennyire szenvedélyes a férfi

origo.hu

Személyautós kényelemmel kényeztet a Ssangyong pickupja

mandiner.hu

Amerika szerint az oroszoknak kémkedtek a szankciókkal sújtott ukrán képviselők

kemma.hu

Autó csapódott árokba Tatabányán

origo.hu

9,4 milliárdot loptak a kriptovalutás pénzváltótól

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: a koronavírusos francia játékos kiszökött a szegedi karanténból – sajtóhír

origo.hu

Fiatalkorúak lehetnek teherautó-sofőrök az USA-ban

vg.hu

Visszavonulót fújt a forint

borsonline.hu

Most közölték a meteorológusok: rettenetes, ami mindjárt átvonul az országon

mandiner.hu

„Belebetegszem a tehetetlenségbe” – Így panaszkodnak az ország sorsáról liberális hírességek (videó)

origo.hu

Megunta a sorban állást Pesterzsébeten, és megmutatta, szerinte mire való a városi terepjáró - videó