Celeb

Dráma az Exatlonban! Önmagát hibáztatja a vereségért a Bajnokok sztárja

Bors

Létrehozva: 2021.03.19.

Az Exatlon Hungary harmadik évadában a kezdeti nehézségeken túl hetek óta Somhegyi Krisztián a Bajnokok egyik legerősebb versenyzője. A műugró magyar bajnokot épp ezért bántja, hogy betegsége óta nem találja régi formáját. Csütörtökön sem tudja hozni az egyik sorsfordító pontot a végjátékon, mégis neki kell ellenfelet jelölnie a biztos párbajozó Luca mellé.

Forrás: TV2

Somhegyi Krisztiánra eddig mindig tudtak támaszkodni a Bajnokok, ha nem ment senkinek a játék, ő volt a biztos pont. Mégis amióta betegsége miatt több napot is ki kellett hagynia, nincs formában. Kérdés, hogy mi okozza ezt a visszaesést, lelki oka van, vagy csak még meg kell erősödnie? A többiek hiányolják a mindig pozitív, vicces énjét is.

– Most valóban egy hullámvölgybe kerültem ismét – vallotta be a Borsnak Krisztián. –

Szerintem ez nem lelki eredetű, inkább a feszültségnek és a görcsnek tudható be, hogy gyengébben teljesítek. Túlságosan akarok, szeretném hozni a pontokat, sokszor önmagam mumusa vagyok, és képtelen vagyok legyőzni magamat.

A többiekre is tudok támaszkodni, de ezt magamban kell összeraknom. Nekem és a csapatnak is jót tenne, ha sikerülne több pontot hoznom, biztosan oldaná ezeket a görcsöket. A lazaság és a magabiztosság is visszatérne, ha jó kedvvel és Bajnok győzelemmel zárnánk a napot – fejtette ki.


Persze nem egy emberen múlik a csapat teljesítménye, a Bajnokok a héten minden nap alulmaradtak a Kihívókkal szemben. Így női párbaj lesz, Luca a biztos párbajozó. S bár a műugró bajnoknak sem ment a játék, most is, mint eddig mindig, neki kell ellenfelet választani mellé.
Nagyon nehéz nem hibáztatni magadat, amikor rajtad múlik egy sorsfordító pont

– folytatta. – Kritikus helyzetben nem tudtam stabil lenni, persze nem egy emberen múlik a csapat sikere vagy bukása, de nehezen tudtam ezt elengedni, nagyon akartam ezt a pontot, hogy elinduljunk az emelkedőn. Ez az eddigi legnehezebb választás, ami vár rám, mert még én sem tudom, hogy mi alapján döntök, de igyekszem mindig objektív lenni.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek