Celeb

Összetört a gyászban Bangó Margit – lánya nyújt neki vigaszt a nehéz órákban

Bors

2021. március 18. csütörtök 08:02

Bangó Margit februárban veszítette el szeretett testvérét, Irénkét. A Kossuth-díjas énekesnő összetört, családjára támaszkodik, és a nehéz pillanatokban mindenben számíthat gyermekére, Marikára.

Anya és lánya kapcsolata azonban nem volt mindig viharoktól mentes. Kilenc évvel ezelőtt viszonyuk annyira megromlott, hogy közel egy évtizedig nem is beszéltek egymással, miután Marika olyan párt választott magának, akivel családja nem értett egyet. Végül az énekesnő tavaly karácsony előtt úgy döntött, megtöri a csendet, és véget vet a hosszú ideje tartó eltávolodásnak.

– Az unokám, a kis Tina hatalmas lelki támasz, valamint természetesen a lányom, Marika, aki minden áldott nap jön hozzám. Hiszem, Isten tudja, hogy mit miért tesz. Elvette a testvéremet, ám nem sokkal korábban visszaadta a lányomat – mondta a Blikknek a művésznő.

Bangó Margit állítja, a szíve mélyén érezte, hogy a mosolyszünet nem tart majd örökké.

Sose haragudott a lányára

– Arra gondoltam, ha Isten is képes megbocsátani, akkor ki vagyok én, hogy ugyanezt ne tegye meg? Ha volt is, ami fájt, az én szívemben sosem volt harag Marika iránt. Sosem mondtam vagy nyilatkoztam róla rosszat, és mindig hiányzott a távol töltött évek alatt, de tudtam, hogy egyszer megtörik a jég. A szeretet egy anya és gyermeke közt soha nem vész el, az mindent elfed és felülír. Szomorú, és nagyon bánom, hogy hagytam ezt a kilenc évet így elmenni, nyilván én is hibás voltam benne. A legnagyobb boldogság, hogy egymást ölelhetjük, mert ezt a fajta szeretetet nem lehet semmivel helyettesíteni. Nincs az az anya, aki a gyermekének ne bocsátana meg árulta el.

napokig nem volt önmaga

– A testvérem elvesztése nagyon fáj és a temetés is megviselt, múlt héten kísértük utolsó útjára. Ma már egy kicsit jobb, könnyebb, mint előző nap volt, de a lélek gyógyulása hosszú folyamat. Nehéz volt a temetés, végigsírtam az egészet, fájó volt és megható. Jöttek régi muzsikus barátok, és az ő dalait játszották, megindító volt. Utána napokig nem is tértem magamhoz, olyan voltam, mint aki nincs is jelen – mesélte megtörten az énekesnő.

További cikkek

Utolsó

Ez volt Csollány Szilveszter utolsó tévés szereplése - videó

Videoklip

Most jött ki Kulcsár Edina első saját dala: súlyos dolgokról énekel

Ez is érdekelhet

888.hu

A választási kampány Brüsszelben már elkezdődött

life.hu

"Én csalódtam benned, elkéstél mindennel..."- Megjelent Kulcsár Edina Csutihoz szóló dala

magyarnemzet.hu

Öt nagy fogyatékosügyi szervezet bocsánatkérést vár Márki-Zaytól

feol.hu

Kishíján megölték a 16 éves fiút Sárkeresztúron

origo.hu

Egy nagyon apró laptop is lehet erős

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: „A horvát politikusok tanulhatnának a magyar sportberuházásokból”

origo.hu

2010 óta két és félszeresére nőtt a magyar konzervipar eredménye

life.hu

Döbbenetes dolgot állít Csollány Szilveszterről és a lélegeztetett betegekről a pszichoterapeuta

nemzetisport.hu

Gyász: Az én szememben a gyűrűk ura marad – Kammerer Zoltán

origo.hu

Kékvérű kolosszus a német SUV-ok ellen - Range Rover (2022) bemutató