Celeb

Rommá tört egy Audit Vitray Tamás – Mentő vitte el a Kossuth-díjas televízióst

uv, B. E.

2021. február 17. szerda 04:20

Karambolozott és kórházba került Vitray Tamás. A 88 éves riporter piros Volvója és egy fekete Audi – amivel ütközött – totálkáros lett a balesetben. A tévés elismerte, hogy ő hibázott.

Hatalmas csattanás rázta meg kedd délelőtt a Kodály körönd környékét, fél tizenkettő körül. Egy Andrássy úton közlekedő fekete luxusautó és egy Szív utcából szabálytalanul kanyarodó piros Volvo összeütközött, s az előbbi villanyoszlopnak csapódott. A karambol után az út mindkét oldaláról gyógyszertárosok, boltosok, állatorvosok szaladtak ki. A szemtanúk a Bors munkatár­sainak a helyszínen meséltek a történtekről.

Egy óriási csattanásra lettem figyelmes, kiszaladtam, és láttam, hogy autóbaleset történt. Épp egy kerék gurult felém

– mesélte az Andrássy úti dohányboltban dolgozó férfi.

Lapunk azt is megtudta, hogy az út másik oldalán, az állatorvosi klinika dolgozói még a mentésben is részt vettek, ugyanis a luxusautó sofőrjének kutyái is benn ültek az autóban.

Azonnal az egyik sofőr segítségére siettünk, akinek a kutyáira vagy három órán át vigyáztunk. A szőke hölgy elég sokkos állapotban volt, de nem magával foglalkozott, hanem a karambolt okozó autó vezetőjéért aggódott, és róla érdeklődött folyamatosan. A volvós úrhoz is odamentünk, akinek láthatóan szintén semmi baja sem volt, két lábán szállt ki az autóból, s rögtön ismerős volt nekünk – emlékezett az egyik asszisztens.

A piros Volvóból kiszálló idős úr Vitray Tamás volt. Egy szemtanú az ütközés utáni pillanatokban ért a köröndre, s képeket is készített a totálkáros autókról, a tűzoltóról, a hatalmas felfordulásról, amit a baleset okozott.

Lapunk úgy értesült, Vitray Tamás a helyszínen elismerte, hogy ő okozta a balesetet azzal, hogy a Szív utca felől érkezve átment a záróvonalon. Elnézést is kért a figyelmetlenségéért.

A Bors elérte a legendás televízióst, aki délután három órakor már otthon, nyugalomban fogadta a hívásunkat.

Igen, valóban autóbalesetem volt, de szerencsére személyi sérülés nem történt. Mentő vitt el, de már otthonról beszélek, túl vagyok a kivizsgálásokon is. Volt CT, MRI, ultrahang, röntgen, minden – közölte lapunkkal Vitray, akiért gyermekei siettek a kórházba.

A családom, mindenki mozgósult körülöttem, így értem haza. Azt mondják, egy Por­schéval ütköztem, de én nem láttam, mert a másik oldalon álltam, és gyorsan történt minden, hamar elvitték az autókat is.

Bár a 88 éves riporter szerint nem történt személyi sérülés, egy, a neve elhallgatását kérő közeli forrás szerint a balesetben enyhébb személyi sérülés történt. Az ügyet továbbra is szabálysértésként vizsgálják.

További cikkek

Tragédia

Ostoba baleset! – Détár Enikő képtelen megemészteni Babicsek Bernát halálát

Szerelem

Végre megmutatta: Ez a jóképű férfi Nagy Ő Laura új párja

Ez is érdekelhet