Celeb

Marilyn Mansont már a managere is kirúgta – 25 éve dolgoztak együtt

Bors

Létrehozva: 2021.02.08.

Marilyn Mansonnak egyre rosszabbul áll a szénája, most már a managere is úgy döntött, hogy inkább elhatárolódik a rockzenész tetteitől. Tegyük hozzá: érthető módon.

Forrás: Getty Images

Az egész ügy bő egy hete kezdődött: Evan Rachel Wood ekkor hozta ugyanis nyilvánosságra, hogy a sokkrocker Marilyn Manson zaklatta, ráadásul akkor, amikor a színésznő még csak tini volt. A hét második felére odáig fokozódott a helyzet, hogy az énekest már rendőrök védték a dühös rajongóktól és az FBI is elkezdett nyomozni.

Most Manson ügynöke, Tony Ciulla, aki 1996 óta dolgozott együtt az énekessel, döntött úgy, hogy mindennek van határa és inkább nem szeretné, ha nevét összekötnék Mansonéval – így kiadta az útját. 

Nem sokkal korábban egyébként azonnali hatállyal a kiadója is megszabadult a zenésztől, sőt, igyekeztek eltüntetni minden nyomát annak, hogy valaha is náluk volt. 

A mai nyugtalanító hírek kapcsán, amikben Evan Rachel Wood és más nők is megnevezték Marilyn Mansont, mint bántalmazót, a Loma Vista úgy döntött, hogy megszünteti Manson albumának a népszerűsítését. Az új fejleményekre való tekintettel pedig nem kívánunk vele együttdolgozni a jövőbeli projekteken sem

— írta Twitter-oldalán a kiadó.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek