Celeb

Kovács Áron bevédte Marilyn Mansont: Nem érzem korrektnek ezt az egészet!

K. K.

Létrehozva: 2021.02.16.

A műsorvezetőnek sajátos véleménye van a szexuális botrányról...

Forrás: Bors archív

Nem csitul a botrány Marilyn Manson körül!

A szexuális bántalmazással megvádolt 52 éves világsztárról korábbi menyasszonya, Evan Rachel Wood színésznő rántotta le a leplet, aki azt állítja, hogy Manson a kapcsolatuk alatt évekig bántalmazta és szexuálisan zaklatta őt. Az énekes exének vallomását aztán több olyan nő is megerősítette, akik intim kapcsolatban álltak a világsztárral.

A Trónok harca sztárja, Esmé Bianco például azt állítja, hogy Manson kokainnak tömte, késsel vagdosta és korbáccsal verte a hátát, persze a világsztár mindent tagad, legalábbis azt állítja, semmi olyan nem tett, amibe a partnerei nem egyeztek volna bele. A világbotrányról több híresség is kifejtette a véleményét, s egytől egyig mélyen elítélték Manson tetétt – például Szikora Róbert, aki szerint ördögűzés alá kéne vetni az énekest. A Popdaráló egykori műsorvezetője, Kovács Áron azonban egészen másképp gondolja... 

Áron a Facebook oldalán, egy hosszas bejegyzésben fejtette ki a véleményét a szexuális bántalmazással megvádolt sztárról.

Az összes korábbi csaja – akik most perelik a korábbi párkapcsolatban történő szexuálisan elszenvedett dolgaik miatt – azt mondja, hogy akkor, amikor történtek ezek a vadulások, ők úgy érezték, hogy ez belefér a párkapcsolatba! Magyarul, ha fájt is itt-ott, testileg, lelkileg, a kommunikációjuk az volt Manson felé, hogy "egy nagy hülye vagy, olykor fáj, amit csinálsz, de hát én így szeretlek, belefér." Tehát, ok!Ezek a nők mostanra jöttek rá, hogy ez nem volt ok. (Mondjuk ez jó.) De akkor ezzel most hogy lehet perelni, felelősségre vonni azt az embert, aki mindezt annak a tudatában csinálta velük, hogy ez nekik belefér?! – teszi fel a költői kérdést a műsorvezető, aki nem tartja fairnek, hogy Mansonnal szemben többen is pert indítottak.

Valahogy nem érzem korrektnek ezt az egészet, annak ellenére, (vagy azzal együtt), hogy a legkevésbé sem tartom normálisnak a másik ember bántalmazását, sőt! 

Ha a 20 évvel ezelőtti Manson-film megnézése után szembe jött volna velem ez a csávó, komolyan kellett volna uralkodni magamon, hogy ne menjek neki...

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek