Celeb

Hajdú Péter a humorával vette le a párját a lábáról – páros interjú

Bors

2021. február 13. szombat 14:00

A televíziós és huszonöt éves menyasszonya, Eszter csaknem két éve élnek boldog és harmonikus párkapcsolatban, szerelmüket pedig tavaly szeptemberben egy gyémántgyűrűvel is megpecsételték. A friss jegyesek romantikusan töltik majd a második Valentin-napjukat.

Forrás: saját

Tavaly február 14-én huszonöt szál vörös rózsával lepte meg a menyasszonyát. Idén milyen Valentin-napi ajándékkal készült Eszternek?

Idén is virágot kap, azzal ugyanis szerintem nem lehet mellélőni. Egyébként nem vagyok nagyon romantikus alkat. Persze van, hogy meglepem, de az igazat megvallva, nem igazán tudom kimutatni az érzelmeimet. Legalábbis ilyen téren. Azt gondolom, hogy a romantikát és a nyálasságot csak egy nagyon vékony határ választja el egymástól, én pedig kicsit sem szeretnék az utóbbinak tűnni.

Pedig egy korábbi cikkben úgy hivatkoztak önre, hogy a stílus, az intimitás és a romantika megtestesítője...

Ez jól hangzik! (nevet) Természetesen ez mind én vagyok. A stílusom egyedülálló, intimitásban is verhetetlen vagyok, a romantikáról azonban inkább Esztert kéne megkérdezni.

Eszter, magán a világ szeme. Tisztázzuk a kérdést: Péter tényleg olyan „vadregényes”, mint sokan azt hiszik?

Hát... (nevet) Nem! De hozzáteszem, nekem ez egyáltalán nem jelent problémát. Sőt. Én sem vagyok kifejezetten romantikus alkat, így nem is igénylem, hogy állandóan körberajongjanak.

Peti pont annyira romantikus, amennyire kell. Szerintem azzal mindent elmondok, hogy számomra ő a nagybetűs, tökéletes férfi, aki oda­adó, okos, kedves és nem mellesleg nagyon humoros. Ez már az első randevúnkon is feltűnt. Mondhatni, a humorával vett le a lábamról.

Ezek szerint nagy az összhang önök között. Hamar összecsiszolódtak?

Igen. Olyannyira, hogy még nem is veszekedtünk. Egyedül a magyar vizslánk, Denisz nevelésében nem értünk egyet, de ennyi szerintem kell. Tény, hogy túlságosan engedékeny vagyok a kiskutyával, olyan számomra, mint egy családtag. Ha rosszat csinál, akkor sem szidom meg, mindent megengedek neki. Peti viszont már következetesebb. Ő az ágyba sem engedi be, sőt még annak sem örül, ha éjszaka mellettünk, a földön alszik.

Péter, hogy élik meg a karantént, a bezártságot? A világjárvány előtt még nem sokat tapasztalhattak együtt a nagyvilágból...

2019 júniusában jöttünk össze Eszterrel, úgyhogy bő háromnegyed évet töltöttünk együtt karanténmentesen. Egyébként egyáltalán nem éljük meg nehezen a bezártságot, az állandó együttlétet. Nekünk szerintem kifejezetten jót tett a karantén, még inkább összecsiszolódtunk, megismertük egymást, sokat beszélgettünk és elmélyítettük a kapcsolatunkat. Persze ha már tíz éve házasok lennénk, akkor biztosan nehezebben viselnénk a kijárási korlátozást, de minket egyáltalán nem tört meg az, hogy jó ideje ingerszegény környezetben, egymásra utalva kell élnünk.

De a síelés azért gondolom, hiányzik...

Az biztos! Első dolgunk lesz felcsatolni a léceket. Az idei volt az első telem, hogy nem voltam síelni, úgyhogy már nagyon hiányzik, mint ahogyan a társasági élet is. Jó lenne már beülni egyet valahova vacsorázni, utazgatni egy kicsit, világot járni. Reméljük, tavasszal már mindannyian visszakapjuk az életünket, de addig is elfoglaljuk magunkat, együtt vagyunk, nem utolsósorban pedig sokat dolgozunk.

Apropó munka. Milyen hatással van a kapcsolatukra, hogy mindketten egyazon szakmában, a Life TV-nél dolgoznak?

Azt gondolom, hogy nagyon jól el tudjuk különíteni a magánéletünket a munkától. Noha én vagyok a csatorna vezérigazgatója, Eszter pedig az Ébredj velünk! főszerkesztője, de soha egyetlen konfliktusunk sem adódott ebből. Nincs főnök-beosztott viszony közöttünk! Már csak azért sem, mert nem én vagyok a közvetlen felettese, így nem is hozzám jön, ha valami problémája akad. A hierarchiát a magánéletünktől függetlenül ugyanúgy megtartjuk, nincs kivételezés! Mindketten hagyjuk érvényesülni, dolgozni a másikat, én sem szólok bele az ő dolgaiba, és Eszter sem az enyémbe. Szerintem ez így van rendjén, ettől függetlenül természetesen vannak helyzetek, amikor kikérjük a másik véleményét, elmondjuk a személyes meglátásainkat, de ezt akkor is megtennénk, ha nem ugyanazon a helyen, ugyanabban a szakmában dolgoznánk.

Eszter, ön is úgy látja, hogy mindenben egy húron pendülnek?

Petivel egy a szeretetnyelvünk, és szerintem ez a legfontosabb. Az első pillanattól fogva nagyon nagy az összhang közöttünk, folyamatosan megy az adok-kapok, húzzuk, ugratjuk egymást, viccelődünk, sokat nevetünk. Mint mondtam, nekünk a humor a legfontosabb, abból pedig egy percig sincs hiány!

Névjegy - Hajdú Péter

Született: 1975. április 11., Budapest
Televíziós műsorvezető, üzletember, producer
Párja: Eszter (2019-től). 
Gyermekei: Noémi (11 éves) és Dávid (10).
Tanulmányait a Külkereskedelmi Főiskolán, valamint a MÚOSZ újságíró-iskoláján végezte. Ismertséget a NÉVshowR című műsor hozott számára, amelyet mentorával, Dömsödi Gáborral közösen vezetett. Később az Esti Frizbi és Frizbi, a Showtime Hajdú Péterrel és az Összezárva Hajdú Péterrel című műsorokat vezette. Jelenleg a Life TV és az Ozone TV vezérigazgatója. 
Díja: Nívódíj (2003).

További cikkek

Fájdalom

Könnyekben tört ki Babicsek Bernát édesanyja, ezt mondta a tragédia után

Szexi

Madonna ismét elfelejtette, hogy 63 éves: csipkebugyiban mutatta meg formás fenekét

Ez is érdekelhet

mandiner.hu

Fekete dzsihád – Terjed az iszlamizmus Afrika mélyén

borsonline.hu

Durva, mivel csap le a hidegfront az országra: ebben nem lesz köszönet

travelo.hu

Díjat nyert a megújult BOTANIQ Turai kastélypark

hirtv.hu

10 év után bukott le a magyar rézmaffia – 52 millió forintot raboltak egy telephelyről – videó

teol.hu

Halálos kimenetelű és személyi sérüléssel járó baleset is történt csütörtökön

origo.hu

Túl gyorsan hűl ki a Föld, kihalhat az élet

vg.hu

Már egy ideje terjedt a koronavírus, mire észrevettük

ripost.hu

Óráink vannak hátra: mutatjuk, hol várható havas eső, hózápor

vg.hu

Ez lehet a hatása az orosz-ukrán konfliktusnak

origo.hu

Fontos bejelentést tett egy népszerű hazai áruházlánc a SZÉP-kártyákról