Celeb

Gáspár Zsolti: Győző állítása vérlázító

uv

2021. február 12. péntek 04:20

Kőkeményen asztalra csapott a máskor mindig kedélyes Gáspár Zsolti. A showmant testvére, Győző vádjai hozták ki a sodrából, s a Borsban nyilvánosan cáfolja valamennyit.

Éktelen haragja gerjedt Gáspár Zsolti, akit mélységesen felháborít és elszomorít testvére, Győzike „fröcsögése”. A mindig jó kedélyű showman a Borsnak nyilatkozott, hogy tiszta vizet öntsön a pohárba, s ezúttal nem ismert tréfát: kendőzetlen őszinteséggel, de mély fájdalommal reagált bátyja állításaira. Történt ugyanis, hogy a napokban Győzike lapunk hasábjain kifakadt: öccse csak kirakatkapcsolatot ápol vele. Mindössze egyetlen órára nyújtott neki békejobbot, amíg egy közös címlapfotó elkészült, ráadásul az ezért kapott tiszteletdíj egészét zsebre tette. A báty szerint a teátrális kézfogás után külön töltötték a karácsonyt.

Zsoltinál itt betelt a pohár, úgy érzi, testvére nyilvánosan rágalmazza.

Elég Győzikéből, nem akarok további üzengetést a sajtóban! Ő egy mentálisan beteg ember, a gyógyszer a legjobb barátja, ez itt a probléma. Egy ember, aki lassan negyvenszer műtette magát, s akinek komoly gondjai vannak magával – magyarázza Zsolti indulatosan.

Senki nem tartott pisztolyt a fejéhez, hogy együtt interjúzzon velem, az anyagi részéről való állítása pedig egyenesen vérlázító. Réges-rég megkaptuk mindketten a tiszteletdíjunkat.

Öccse Győzike többi „vádpontját” is cáfolja az unokatestvérek eltiltásától a szakmai féltékenységig.A showman állítja, nagyobbik lánya és unokahúga, Evelin minden reggel együtt edz, szerinte ebből is látszik, hogy nincs szó eltiltástól. A féltékenységéről pedig csak annyit jegyzett meg: kettejük közül nem ő tett rosszalló megjegyzést a másikra a tévés sikerei kapcsán.

– Én mindig büszke voltam Győzőre, mindig gratuláltam neki, de fordítva ez nem így történt. Az a probléma, hogy a testvérem túltol és túlpörög mindent. Valóban nem töltöttük együtt a karácsonyt, ahogy tíz éve sosem, mert mindig elutaztak, csak most a vírus miatt itthon maradtak. Nekünk viszont már volt egy megszokott forgatókönyvünk, társaságunk, amelyet ő nem kedvel.

A problémák, s Győző kifakadása ellenére Zsolti továbbra is jó testvérnek tartja magát, és reméli, hogy egyszer elcsitulnak a családi viharok.

Bármi is történt, a bajban mindig ott vagyok, ahogy a napokban a karamboljuknál is elsőként siettem a segítségükre. Egy anyától, apától származunk, s bár sok mindenről máshogy gondolkodunk – például nekem nem eladó a családom –, de a vér soha nem válik vízzé – tette hozzá a showman. 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!

Ez is érdekelhet

origo.hu

Megerőszakolták Kim Basinger lányát

life.hu

Szexkütyü teszt: "Úgy elkezdtem spriccelni, hogy azt hittem, bepisiltem."

hirtv.hu

Tragédia történt a Nyerő Páros forgatásán

ripost.hu

Már magánnyomozóval is beszéltek a Kispestről eltűnt fiú szülei

hirtv.hu

Elítélték a náci haláltáborok legidősebb őrét: a 101 éves férfi súlyos éveket kapott

mindmegette.hu

Ez a különbség az olasz és a klasszikus fagyi között

travelo.hu

HORVÁTORSZÁG TELE VAN TERMÉSZETTEL…(x)

borsonline.hu

Most adtak ki újabb riasztást a meteorológusok: borzalmas, ami jön

borsonline.hu

Nem először érte súlyos baleset a budapesti házomlásban megsérült táncoslányt

borsonline.hu

Megrázó részletek a kórházból: ez vár most a budapesti házomlásban megsérült táncosra

További cikkek

Kaland

Kiderült, Shane Tusup valóvilágos szőkeséget csókolt az éjszakában

Gyász

Egyre rosszabbul van Berki Krisztián édesanyja: Csodálkozom, hogy még életben vagyok!