Celeb

Fél éve nem látta gyerekeit Joshi Bharat

Bors

2021. február 17. szerda 13:00

Joshi Bharat már több mint fél éve, a második hullám kezdete óta nem találkozott családjával. A műsorvezető még karácsonykor is csak telefonon tudott beszélni családjával, így alig várja, hogy megkaphassa az oltást, ami után végre együtt lehet gyerekeivel.

A 65 éves Joshi Bharat alig várja, hogy megkaphassa a koronavírus-elleni oltást, hiszen ez az egyetlen módja annak, hogy családjával újra együtt lehessen. 
Mindennap dolgozom, zajlik az élet. Nagyon odafigyelünk a biztonságra, a munkát leszámítva ki se mozdulunk otthonról. A gyerekeim már külön élnek, nekik is megmondtam karácsonykor, hogy csak telefonon tartsuk a kapcsolatot, lesz másik karácsony. – Viszont most higgadtan kell kezelni a járványhelyzetet. Én a nyári enyhülés óta nem láttam a gyerekeimet, akkor is csak maszkban és folyamatos kézfertőtlenítés mellett tudtunk találkozni – mesélte lapunknak a műsorvezető, aki szerint az egyedüli kiút az oltás lehet.

– Bíznunk kell a tudományban. Én is be fogom oltatni magam, és nem csak magam miatt, hanem azért is, mert oda kell figyelnünk egymásra. Bár még sokáig köztünk lesz a vírus ez az egyetlen módja annak, hogy véget vessünk ennek a helyzetnek – tette hozzá Joshi Bharat, aki azt is elárulta, hogy mi lesz az első dolga, amikor újra lehetséges lesz szabadon mozogni.

Én nem repülőre fogok ülni, hogy beutazzam a világot. Az első pillanatban, amikor újra lehetséges lesz, visszaállnunk a normális kerékvágásba: a gyerekekkel fogunk tartani egy családi összejövetelt, hiszen bár minden nap beszélünk telefonon, az nem ugyanaz – mondta.

Joshi megérti, hogy nehezen viselik az emberek a bezártságot, de hisz abban, hogy tanultunk az elmúlt egy évből és mindenki egy kicsit le fog lassítani ebben a rohanó világban és elkezdünk jobban odafigyelni magunkra, a családunkra és a környezetünkre.

– Csak remélni tudom, hogy az emberiség tanult belőle és ha újra kinyílik a világ akkor is meg fogják becsülni, értékelni fogják az időt. Biztos vagyok benne, hogy mindenkinek hiányozni fognak azok a percek, amiket a szeretteivel eltölthetett – fejezte be Joshi, aki bízik abban, hogy mostantól jobban oda fognak figyelni az emberek a magánélet és munka közti egyensúlyra és a természetre is.

További cikkek

Veszteség

Képtelen elszakadni elhunyt feleségétől Koltai Lajos

Szexi

Öt éven keresztül a hazát védte, most pornófilmekben fegyverezi le a férfiakat

Ez is érdekelhet

nemzetisport.hu

NB I: Puskás Akadémia–Ferencváros – élőben az NSO-n!

ripost.hu

Ezért érdemes most összegyűjtened 10 tojásos dobozt

life.hu

Váratlan fordulat! Mégsem Szilágyi Gerda írta a megdöbbentő sorokat?

vg.hu

Kiderült, miért húzódik el sokaknál a Covid-megbetegedés

kemma.hu

Életveszélyes útszakaszon akart átmenni az idős asszony, akit elgázoltak Nagysápnál

nemzetisport.hu

Videó: a svéd kézisek odébb tették a rossz helyen parkoló autót Budapesten

vg.hu

Az omikron egyik alváltozata az eddigieknél is fertőzőbb lehet

origo.hu

Megszólalt a Nagy Ő: elmondta, valójában mi volt közte és a győztes lány között

astronet.hu

Napi horoszkóp 2022. január 28.: az Ikrek az igazat látja, a Szűz új felismerésekre bukkan

origo.hu

Filmbe illő autós üldözés volt Debrecenben, azt is felvették, ahogy leteperik a rablókat - videó