Celeb

Ejha: kiderült Anthony Hopkins sötét titka

Bors

Létrehozva: 2021.02.21.

Anthony Hopkins sok remek szerepet tudhat a háta mögött. Eljátszhatta Nixont, Alfred Hitchcockot, Pablo Picassót és XVI. Benedek pápát is. De sajnos a filmek nem mindig tükrözik a valóságot...

Forrás: AFP

Az Oscar-díjas Anthony Hopkinst nem rég jelölték Golden Globe-díjra új filmje, a The Father (Az Apa) című moziért, amiben Olivia Colman demens édesapját alakítja. 

A 83 éves színész viszont nincs olyan jó viszonyban egyetlen lányával, mint a filmben alakított karaktere. Az igazi lányával több mint 20 éve nem beszélnek egymással.
 

Az emberek eltávolodnak egymástól, a Családok széthullanak. meghozunk döntéseket 

- válaszolt Hopkins még egy 2018-as interjúban, hogy miért szakadt meg a kapcsolata a lányával, és azt se tudja jóformán, hogy van-e egyáltalán unokája. A család közeli ismerősei se tudják pontosan, hogy mi történt. Elmondásuk szerint az 52 éves Abigail és ésdesapja viszonya nagyon összetett és bonyolult.

Abigail egy nagyon kedves ember és csak próbálja kihozni a legjobbat magából annak ellenére is, hogy mennyi szomorúság érte őt az életben

- utalt arra az egyik ismerősük, hogy apa és lánya kapcsolata sosem volt zökkenőmentes – idézi a Page Six.  

A színész még gyerekkorában elhagyta Abigailt és édesanyját, hogy karriert kezdjen Hollywoodban és elvegyen egy másik nőt. A lánya születésekor a most már 45 éve józan Hopkins alkoholista volt és nem törődött a családjával. Jó, ha évente egyszer látta őt az egyszem gyermeke. A lányt ez nagyon megviselte, kamaszként többször öngyilkos akart lenni, majd elkezdte mérgezni az elméjét és a testét egyaránt: alkohol- és amfetaminfüggő lett.

Most már apa és lánya is józan, viszont a jelek szerint a kapcsolatuk örökre megszakadt.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek