Celeb

A Bors megtudta: Vitray nem hagyja abba a vezetést

uv

2021. február 20. szombat 04:10

<p align="justify"><font face="Helvetica, serif"><font size="3">Sosem volt még ilyen súlyos balesete, mégsem gondolkodik azon, hogy többé nem vezet autót Vitray Tamás. Az ütközés miatt nem kapott sokkot, a karambol okozta költségek miatt annál inkább.</font></font>

Napról-napra jobban van, már bordafájdalmai sem gyötrik annyira Vitray Tamást, akinek a keddi volt élete legsúlyosabb közúti balesete.

– Ötvennyolc éve van vezetői engedélyem, de ilyen horderejű balesetem soha életemben nem volt. Arrafelé ( az Andrássy út és a Szív utca kereszteződésében – a szerk.) még a régi szabály élt a fejemben, hogy elsőbbséget kell adnom, és kanyarodhatok, de ez megváltozott. Hibáztam, nincs mit szépíteni ezen, s ezt rögtön be is láttam, elnézést kértem – emlékezett pár nappal ezelőtti balesetére a tévés, akit a Bors arról is megkérdezett, hogyan emlékszik az ütközés pillanataira, megrázta-e az eset.

Nem volt idő sokkot kapni, annyira gyorsan történt minden. Nem tudok traumáról beszámolni, s így nem is gondolkodom azon, hogy nem vezetek többé. Azonnal kiszálltam, átmentem a másik autóhoz, és azzal foglalkoztam, hogy mi van a másik kocsi sofőrjével. Rögtön kérdezgettük egymást a kedves kis hölggyel, aki ránézésre a lányom lehetne, hogy ki hogy van, és elnézést kértem tőle.

A baleset Vitray fiait jobban megviselte, mint magát a riportert. Ifjabb Vitray Tamás lapunknak el is mondta, hogy sokkot kapott, amikor az internet révén tudomást szerzett a történtekről.

– A kisebbik fiam sietett a segítségemre, a nagyobbik szegény először a hírekből értesült. Hát, az borzasztó lehetett neki, főleg, hogy nem tudta, mi van az apjával, de utána beszéltünk telefonon, és mindenki megnyugodott – mesélte lapunknak a tanár úr, aki ép bőrrel megúszta az ütközést, pénztárcája viszont igencsak megsínyli a balesetet.

Nem volt Casco az autómon, s bár még nem tudom a kár összegét, az autó totálkáros, úgyhogy, ha másért nem is, emiatt sokkos vagyok. Biztosítás nélkül önerőmből kell megjavíttatnom a kocsimat, de az is lehet, jobban járok, ha új autón gondolkodom.

Ahogy arról a Bors elsők között beszámolt, az egykori sportriporter kedd délelőtt egy fekete luxusautóval karambolozott a Kodály köröndnél. Vitray a piros színű Volvójával a Szív utcából kanyarodott az Andrássy útra – szabálytalanul –, amikor az Oktogon irányába közlekedő fekete Audi nekiütközött, majd egy villanyoszlopnak csapódott. Mindkét sofőr épségben szállt ki az összeroncsolódott gépjárművekből, a helyszínről mentővel távoztak, de még aznap kiengedték őket a kórházból.

További cikkek

Kérdés

Csutiék még kereshettek is a váláson

Gólyahír

Most jelentette be Nádai Anikó: gyermeket vár

Ez is érdekelhet

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: Mérhetetlen csalódottság van bennem – Nagy László

ripost.hu

Covidos kismama: először szólalt meg Szilvia, aki mélyaltatásban hozta világra gyermekét

origo.hu

Meghalt Michel Subor, Godard A kis katona című filmjének sztárja

magyarnemzet.hu

Sírva vallotta be a kőműves, hogy megölte a családapát

kisalfold.hu

Elérhetetlenek a Győrben Közlekedünk videói - megkérdeztük, mi történt az oldallal

origo.hu

Minden emberben van egy "halálóra", ami előre megmutatja, mikor hal meg

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: Ljubomir Vranjest menesztették a szlovének

vg.hu

Perre készül az Omega gitárosa

origo.hu

Nagyon ritka, százmilliókat érő autókincset találtak egy elhagyatott pajtában

ripost.hu

A szerencse forgandó, de ennek a 3 jegynek idén nem lesz oka panaszra

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: Kisebb katasztrófa, hogy a magyar válogatott kiesett – Kentin Mahé

origo.hu

Tom Hanks svéd filmsiker amerikai remake-jében szerepel