Celeb

Stohl András családjában az exek is jóban vannak

F. Zs.

2021. január 15. péntek 09:30

Stohl András egy friss fotón mutatta be a világnak, hogy milyen büszke a mozaikcsaládjára, ahol a volt feleségek is jóban vannak egymással. A kommentelők persze azonnal nekimentek a színésznek.

Stohl András volt feleségei kifejezetten jóban vannak a művész jelenlegi párjával, Vicával, a napokban erről egy friss fotót is posztolt, melyen a színész mellett a volt felesége, Éva és a közös lányuk, Rebeka szerepel. A színész a fotóhoz azt írta, büszke rá, hogy mozaikcsalád az övék, ahol mindenki jóban van mindenkivel, és nem csak tettetik a boldogságot. Stohlnak az első házasságából két lánya született, Luca és Rebeka, a második kapcsolatából pedig Franciska és Andris.

A számtalan gratuláló komment mellett sajnos megjelentek a kétkedőik is, akik szerint nem véletlen, hogy a színész második párja, Ancsika nem szerepel a képeken, biztosan nincsenek is jóban, illetve hogy nem egészséges ilyen közeli viszonyban maradni az exekkel. „Ancsika 2 gyereket is szült, és egy szó sem esik róluk ebben a fene nagy boldogságban” – írta az egyikük, mire a másik- „Ancsika is ott volt? Róla nem szól a fáma.”

Az idegenek persze gondolhatnak, amit akarnak, de nincs igazuk.Korábban a színész maga mesélt arról, hogy nyári esküvőjén ott volt az összes gyermeke és azok édesany­ja is. Tehát Ancsikával is hasonló Stohl András kapcsolata, mint első feleségével, Évával. Ezt megerősítette a lapunknak a színművész lánya, Stohl Luca is.

Többször beszéltem már erről, most is csak azt tudom mondani, hogy a szüleim és az új párjaik klassz emberek, nekik köszönhetjük, hogy egy ilyen nagy és összetartó család a mienk – mondta a Bors megkeresésére Stohl Luca táncművész-műsorvezető.

– A családunkban senkinek nem kellett megoldhatatlannak tűnő kompromisszumot kötnie, itt tényleg mindenki elfogadta a másikat, a szeretetünk egymás iránt feltétlen és őszinte. Elfogadjuk egymást olyannak, amilyenek vagyunk.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!

Ez is érdekelhet

origo.hu

Idén is kap funkciófrissítést a Windows 10

origo.hu

Putyin szövetségese megnevezte, melyik országot bombázzák először, ha kitörne a harmadik világháború

borsonline.hu

Megkongatta a vészharangot Müller Cecília, rendkívüli bejelentést tett

hirtv.hu

Stílust és hangnemet váltott Jakab Péter

ripost.hu

"Azt éreztem, hogy ennek sosem lesz vége!" - megszerezte a jogsit az Exatlon sztárja

vg.hu

Óvatosabb húrokat pengetett szankcióügyben az EU a G7-csúcson

vg.hu

Ennyit kerestek a magyar úszok a világbajnokságon

ripost.hu

GYÓGYSZERKÉSZÍTMÉNY AZ EMÉSZTÉSI ZAVAROK ELLEN (X)

life.hu

"Bárcsak egy pohár whiskyvel a kezemben halnék meg!" - Híres nők, akik imádják a barna aranyat

borsonline.hu

Bombatestet villantott a tengerparton Zámbó Krisztián exe: Vajon kivel utazott?

További cikkek

Botrány

Újabb botrány a brit királyi családban: András herceg után Károly herceg is gyanús ügybe keveredett

Gyász

„Szegénykém meghalt” – Zacher Gábornál vesztette életét az édesanyja