Celeb

Felháborodott Gesztesi Károly fia: Soha nem hantolják ki édesapámat, senki nem nyúlhat a sírhoz!

Bors

Létrehozva: 2021.01.29.

Gesztesi Károly fia felháborítónak tartja a hírt, miszerint a színészt újratemetnék. Márkó a Borsnak elmondta: szó sincs ilyes- miről, hiszen édesapja kifejezett kívánsága  volt, hogy Budakalászon nyugodjon.

Forrás: Mediaworks

Megdöbbentő információ látott napvilágot csütörtökön, a Blikk napilap ugyanis úgy értesült, hogy egy évvel Gesztesi Károly temetése után rokonai újra szeretnék temetni a színészt, s „Budakalásznál sokkal méltóbb nyughelyet találni a számára”. Németh Sándor, lelkész a lapnak azt is elmondta, ő és a gyülekezete minden támogatást szeretne megadni ehhez, s az újratemetés és a síremlék elkészítésének költségeihez is hozzájárulna.

A Bors utánajárt a meglepő felvetésnek, hiszen nemrégiben már a színész sírkövének készítése volt a téma. A színművész egyik fia, Gesztesi Márkó villámgyorsan helyre is tette la­punknak a dolgokat, de először is felháborodásának adott hangot.

Hihetetlen, hogy ilyen hírek látnak napvilágot, és az is, ha valaki ezt valóban lenyilatkozta. A családtagjaim közül senki sem beszélt ilyesmiről, még csak gondolatban sem merült ez föl, és úgy tudom, Németh Sándor sem mondott ilyet – mondta lapunknak Márkó, aki nem érti, hogy kaphatott ez a hír szárnyra, ugyanis a budakalászi nyughely édesapja kérése volt.

– Papika kívánsága volt, hogy egyszer majd ott temessük el, s hogy mindig a családja, és a szeretett háza közelében ma­radjon. Ez sajnos idejekorán bekövetkezett, de kérdés sem volt számunkra, hogy teljesítjük az akaratát, s azt soha meg nem másítjuk. Soha nem hantolják ki onnan édesapámat, senki nem nyúlhat a sírhoz – mondta ingerülten a má­sodszülött. Gesztesi Márkó tehát tiszta vizet öntött a pohárba, ami a színész újra temetéséről szóló pletykákat illeti, s azt is elárulta lapunknak, hogy bár a Gesztesi villát valóban árulják, nagy valószínűséggel továbbra is Budakalászon marad a család.

– A házat el kell adni és áruljuk is, de nem tervezünk a városból elmenni, és így apu mindig a közelünkben lesz – mondta a fiúból lett családfő, aki igyekszik mindent teljesíteni, amit az édesapja szeretett volna. Továbbra is a legjobb testvérek Mátéval, Dáviddal, Pankával és Áronnal.

– Mindnyájan törekszünk arra, hogy úgy éljünk, ahogy azt Papika szerette volna, és hogy mindig büszke legyen ránk. Én személy szerint, még csak félúton járok a kitűzött célok útján, de már most sok dolgot teljesítettem, aminek örülne, és igyekszem a lehető legjobb emberként, édesapám emlékéhez méltóan élni – tette hozzá Márkó, aki úgy ér­zi, most, egy évvel imádott édesapja halála után már sokkal erősebb, hangjából is hallatszik, hogy lelkileg is megerősödött, s a következő hónapok legfontosabb célja, hogy elkészítésék a színész sírkövét.

A Bors Németh Sándort is megkereste az újratemetés kapcsán, de asszisztensével csak annyit üzent, nyugalmat szeretne és nem kíván erről nyilatkozni.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek