Celeb

Tündérszépek – Szépségversenynek köszönheti a modellkedést Vivien

Hu-Zo

Létrehozva: 2020.12.28.

A most tizenhét éves Németh Vivien első udvarhölgy lett a Tündérszépek 2020 versenyen. A megmérettetés kapukat nyitott ki előtte.

A győri lány, Németh Vivien álma teljesült a Tündérszépeknek köszönhetően: sorra kapja a modellfelkéréseket. Ugyan még tanul, de szívesen mond igent a lehetőségekre. 

– Nyolcadikig angol tagozatos voltam, és úgy gondoltam, hogy németül is jól meg kéne tanulnom. Érdekel a fogorvosi szakma, de a műsorvezetés is. A modellkedés kiskorom óta foglalkoztat, de ez a verseny volt az első lépés, amivel ebben az irányban próbálkoztam. Nagy élmény volt, és úgy gondolom, most már elindulnék más versenyeken is – mondta el a szépség. 

Vivien amíg az elődöntőbe nem jutott be, az iskolában nem merte elmondani, hogy jelentkezett.

– Tartottam tőle, hogy mit fognak mondani, de aztán többen is jöttek, hogy benne vagyok az újságban. Mindenki jól fogadta, és a tanárok is támogattak. Több, nálam fiatalabb lány is jött hozzám, hogy megismertek, az idősebbek az ut­cán és buliban is leszólítottak – mesélte büszkén. A fiatal lány rögtön egy Fanny című magazinfotózással kezdett, az is a nyereménye volt. 

– Ez volt az első próbálkozásom. Azután jött a Mayo Chix, és utoljára októberben az Amnesia hívott egy próbafotózásra, ami már régen benne volt az álmaimban. Sajnos a vírus miatt ennek a folytatása megakadt, de ígéretet kaptam arra, hogy januárban keresnek – büszkélkedett. A fiatal udvarhölgy mindent megtesz a jó alakért, erre buzdít mindenkit, és a jelentkezésre. 

Én azt ajánlom a lányoknak, ha valaki úgy érzi, hogy helye van a Tündérszépek versenyen, akkor jelentkezzen. Fontos a sport, az intelligencia, a mosolygás, és a segítőkészség a felkészülés alatt. Több lány is írt már rám az Instagramon, hogy adjak nekik tanácsot, én pedig készségesen válaszolok a kérdésekre.

EZT NE HAGYJA KI!

Mutassa meg a szépségét és legyen ön 2021 Tündérszépe! Tízmilliós összdíjazás, autóhasználat és modellszerződés vár a legszebbekre.

Immár harmadik alkalommal hirdeti meg a Mediaworks Hungary Zrt. a nagy sikerű Tündérszépek országos szépségversenyt, amelyre ezúttal is 16–29 éves hölgyek jelentkezhetnek a tunderszepek.hu-n! Saját fotókkal is lehet nevezni, de ha még nincs portfóliója, akkor segítünk, és profi fotóssal elkészítjük első saját fotósorozatát.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek