Celeb

Döbbenetes vallomás: Nem a botoxnak köszönheti szépségét a luxusfeleség

L. P.

Létrehozva: 2020.12.05.

A Viasat3 Feleségek luxuskivitelben című műsorának új szereplőjét, Anfisa Bulgakovát betámadták botoxolt társai. Az orosz származású háromgyermekes anyuka a természetes metódusokban hisz, nem a fecskendőben, de hangsúlyozza, hogy ő nem a botox ellen beszél, hanem az arcjóga mellett.

Forrás: Viasat 3

Amikor megjelentek az első ráncaim, elkezdtem gondolkodni, melyek azok a módszerek, melyekkel természetes úton tudok rajtuk segíteni. Nem akartam természetellenes anyagokhoz fordulni, mint például a botox. A botoxot anno az orvosok a gyógyászatban alkalmazták, később került be a szépségiparba, miután észrevették, hogy a mimikai ráncokra milyen hatással van. Alig 20 éve van a piacon, így nincsenek tapasztalok arról, hogy ha elkezdjük fiatalon rendszeresen alkalmazni, milyen hatással lesz a bőrünkre évtizedekkel később.

Én emiatt választottam a másik utat

– magyarázza a 34 éves orosz szépség, aki megismerte arctornát, később pedig szakemberek segítségével képezte magát, és ma már beauty coachként tevékenykedik.

Az arcmasszázs technikáját egy orosz szépségakadémián tanultam. A lényege, hogy a kezünk segítségével, invazív beavatkozások nélkül tudjuk kordában tartani a ráncainkat. Az arcjóga nálam a mindennapi rutin része: minden reggelt így indítok, és lefekvés előtt is elvégzem a gyakorlatokat. Mióta alkalmazom a módszert, hatalmas változáson ment keresztül a bőröm: a szemem láttára, rövid időn belül teljesen megváltozott a struktúrája, az állaga, a minősége; egyre szebb lett az arcom, eltűntek az apró szépséghibák, a szemöldökközti, mélyebb ránc és az egyenletlenségek – teszi hozzá Anfisa, aki a természetes szépségápolás képviselőjeként konfliktusba került a botoxolt feleségekkel.

A Feleségek luxuskivitelben többi szereplőjének bemutattam a természetes módszert, amiben hiszek, de voltak köztük, akik szinte azonnal nemet mondtak az arcjógára, és továbbra is a botox mellett teszik le a voksukat. Bizonyos dolgokban nem értettünk egyet, úgyhogy tartogat még izgalmakat a sorozat.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek