Celeb

A testhez feszülőtől a mélyen dekoltált darabokig: Ezek voltak Lékai-Kiss Ramóna legszebb ruhái a Dancing with the Starsban – szexi fotók

U. V.

2020. december 19. szombat 11:00

Lékai-Kiss Ramóna szerint az ő egyéniségét a sokat sejtető, csillogó fekete estélyi mutatta meg leginkább. Rajongói viszont máshogy szavaztak.

Forrás: tv2

A Dancing with the Stars nézői a produkciók mellett szombatról szombatra azt is kíváncsian várták, hogy Lékai-Kiss Ramóna milyen ruhakölteményben vonul be Stohl András oldalán. A csinos műsorvezető a testhez feszülő, merészen dekoltált darabtól a flitteres minin át a marabutollas nagyestélyiig mindent kipróbált. S ahogy a rajongók, úgy Rami sem tudott még búcsút inteni a nagy sikerű szuperprodukció­nak és csodaöltözékeinek, így voksolást hirdetett közösségi oldalán, va­jon követőinek melyik darab tetszett a legjobban.

A nézők az ejtett vállú, rózsaszín-szürke flitteres, se­lyembélésű estélyire szavaztak, de lapunk a tévés véleményét is megkérdezte. 

Minden ruhámat imádtam, de ha mindenképpen választani kell egyet, akkor az első adásban viselt Maár Róbert flitteres-tollas kreáció a favorit. Holdampf Lindával készítették közösen a terveket a ruhához, és Robi az első pillanatban értette és érezte, hogy mi az elképzelésünk – árulta el a Borsnak a műsorvezető, aki szerint a személyiségéhez legjobban a döntőben viselt fekete, egyszerű, de nagyszerű darab passzolt az átlátszó, sokat sejtető, de közben mégis elegánsan csillogó, félvállas megoldással.

De akadt olyan is, ami a komfortzónáján kívül esett.

Az ötödik adásban viselt szoknya-felső kombináció volt talán az, ami tőlem fazon szempontjából távol állt – mondta Rami.

A Bors azt is megtudta, hogy a csinos tévés is beleszólhatott abba, hogy a szabók milyen anyagból és hogyan kerekítsék az ollójukat. Sőt, a legtöbb szavazatot kapott darab a saját ötlete alapján készült.

További cikkek

Fájdalom

Babicsek Bernát édesanyja: Naponta visszajárunk a házba, ahol a fiam meghalt

Fájdalom

Könnyekben tört ki Babicsek Bernát édesanyja, ezt mondta a tragédia után

Ez is érdekelhet

mandiner.hu

The Economist: A tagok megbánták, hogy beengedték az EU-ba Magyarországot

ripost.hu

Őrületet okozott, meztelenül állt az ablakban az ismert kosaras lány

life.hu

Ítéletidő jön! Több megyére is kiadták a figyelmeztetést: erre kell számítani

magyarnemzet.hu

Márki-Zay gyakorlatilag elismerte, hogy választási csalásra buzdított + videó

kisalfold.hu

Gyertyagyújtást tartottak Csollány Szilveszter soproni otthonánál - fotók

nemzetisport.hu

Újpest: közeleg a váltás, magyar kézbe kerülhet a csapat

vg.hu

Ez lehet a hatása az orosz-ukrán konfliktusnak

origo.hu

Magyarország és Lengyelország elleni tudatos támadásról hozott nyilvánosságra információkat a spanyol sajtó

ripost.hu

Óráink vannak hátra: mutatjuk, hol várható havas eső, hózápor

origo.hu

EMMI: Törvénytelen a hétfői pedagógussztrájk