Celeb

Részegen csontját törte a Viszkis

Bors

Létrehozva: 2020.11.30.

A hétfői adásban épphogy összeköltözik a FarmVIP nyolcfős csapata, máris részt kell venniük az első közös Farmgyűlésükön, ahol ismét távozik majd közülük valaki. Előtte azonban egy szüreti mulatságon pihenték ki az elmúlt napok fáradalmait.

Ma este elérkezik az összeköltözés ideje, a piros és a sárga csapatból lila lesz és kezdetét veszi az egyéni játék. Ám pihenésként elsőként egy szüreti mulatság várja a parasztházban a továbbjutott nyolc játékost. Demcsák Zsuzsa és Gáspár Zsolti is csatlakoznak a bulihoz, a gazda zenészekkel is meglepi a csapatot.

A nézők is láthatják majd, hogy mennyire felszabadult a csapat, de leginkább Ambrus Attila mutatja meg a mulatós énjét.

Nagyon szeretem a zenét, ez minden bulinak az alapja, és Zsolti gondoskodott nekünk a Farmon a zenekarról és a jó hangulatról. Nagyon rosszul ébredtem az első este után.

Megittam mindent, ami az asztalon volt, nagyon szégyellem magam, sajnos gyarló em­ber va­gyok. Az a típus, aki nem tud félig mu­lat­ni,  félig meghalni, vagy valamit félig elkészíteni. Ha valamit csinálok, azt teljes erőbedobással teszem, így a szüreti mulatságon is lefőttem kicsit – mesélte a Viszkis, aki csak másnap reggel vette észre, hogy a buliban az ujját törte.

Sérülése miatt ki is vitték a Farmról, hogy megröntgenezzék, de az még titok, hogy mennyire súlyos a sérülése, tudja-e folytatni a játékot. 

Erről a Bors sem kérdezhette a Farm VIP versenyzőjét, azt viszont elárulta Attila, hogy a börtönben töltött 13 év alatt mennyire hiányzott számára az alkohol. 

A börtönben nem volt hi­ány­érzetem. Úgy gondolom, hogy minden fejben dől el, és mindig az adott körülményekhez alkalmazkodunk.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek