Celeb

Kétnapos bulival búcsúzott Tóth Gabi és Vera

Bors

Létrehozva: 2020.11.12.

Tóth Vera séf párjával Palkonya szívében élnek és virágoztatják gasztrokonyhájukat. A páros remek összhangban látja vendégül az odaérkezőket: míg Zoli főz, Vera énekel. Mit ad isten, húga, Tóth Gabi is egy séfnek adta a szívét, így kézenfekvő volt az ötlet: szervezzenek egy kétnapos bulit, ahol a férfiak – Krausz Gábor és Pauli Zoli – főznek, ők pedig szórkaoztatják a  vendégeket.

View this post on Instagram

A mai “jó” hírek mellé úgy érezzük, muszáj egy kis vidámságot adnunk, avagy új vlogbejegyzés arról, ahogy a Tóth lányok énekelnek, a szerelmeik pedig főznek a mi kis falunkban, Palkonyán♥️ Ezt a videót akkor forgattuk, amikor még lehetett ilyen szuper rendezvényt szervezni és egyben ezzel a vlogbejegyzéssel szerettük volna bejelenteni, hogy év végén egy csodálatos karácsonyi koncerttel és gálavacsorával készülünk párommal, Pauli Zolival, tesómmal, Tóth Gabival és az ő, szintén “gasztromágus” férjével, Krausz Gáborral Budapesten a Haris Parkban, Sister Act&The Boys Christmas címmel, de úgy döntöttünk, hogy legközelebb csak akkor rendezünk ilyen eseményt, amikor már félelmektől mentesen, felszabadultan tudjuk megélni ezeket a pillanatokat és együtt ünnepelni az ÉLETET, a finom borokat és a gasztronómiát... A videóban zenész, vendéglátós sorstársaink is megszólalnak, akiknek ezúton is sok erőt és kitartást kívánunk, meg persze mindenkinek, akik ezekben, vagy az ezekhez kapcsolódó szakmákban dolgoznak! ♥️ Most csak így tudjuk táplálni a közönség lelkét, de bízunk benne, hogy nemsokára újra találkozhatunk, addig is gyertek velünk, Együtt mEgyünk! :-) Vigyázzatok egymásra és magatokra! ❤️ 👩🏼🧔🏻❤️ Köszönjük @vagogyuszi stábjának a felvételt♥️ Köszönjük Mindenkinek, aki velünk volt, van és lesz♥️ @tothgabi @gabor.krausz @paulizoli @palkonyha @kicsizsobudapest @vidrapeter_chef #tóthgabi #krauszgábor #paulizoli #palkonyha #sisteractandtheboys

A post shared by Tóth Vera (@tothveraofficial) on

Sajnos Vera friss posztjából kiderül:

hiába most kezdtek bele, hiába élvezték nagyon, jó ideig nem lesz hasonló összejövetel.

Noha karácsonyra terveztek egyet, most úgy döntöttek: a jelenlegi vírushelyzetre való tekintettel még ha majd a szabályok engedik is, addig nem tartanak hasonló bulit, amíg nem tudhatják biztonságban önmagukat és vendégeiket is.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek