Celeb

Durván megsérült a Farm VIP forgatásán Vasvári Vivien, szétnyílt a szája

Bors

Létrehozva: 2020.11.26.

Csúnya balesetet szenvedett a negyedik termelési feladat kezdetén Vasvári Vivien – derül majd ki a Farm VIP ma esti adásából. A lány szereplők már a játék ele- jén megérezték a bajt.

Zajlik az élet a Farmon, a VIP-versenyzők máris a következő termelési feladatot hajtják végre. Szüret után mustkészítés vár rájuk, azonban az ehhez kapcsolódó, termelést segítő feladat nem éppen zökkenőmen­tesen zajlik.

– A lányok már a játék előtt mondogatták, hogy ők tartanak ettől, és sajnos meg is történt a baj. Én is nagyon megijedtem, mert csak egy hatalmas koppanást hallottam. Akkor láttam, hogy Vivi a földön fekszik. Rögtön odarohantam, láttam, hogy az ajka belül szétnyílt az ütés következtében – mesélte Kucsera Gábor, hogy mi történt azután, hogy Vivit arcon csapta a játékszerkezet farúdja. A szőke lány az ütéstől azt sem tudta, hogy hol van.

– Éreztem, hogy nagyon fáj, de az volt a szerencse, hogy nem a fogam és nem az orrom tört. Megijedtem, elkezdtem remegni és a szemem is könnybe lábadt – mesélte a műsorban, amit ma este láthatnak a TV2 nézői. Kérdés, hogy vajon lesznek-e komolyabb következményei Vivi sérülésének, illetve ez mennyire jelent a pirosak számára hátrányt a termelést segítő versenyben, ahol a nagyobb présgépért folyik majd a küzdelem a csütörtöki adásban.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek