Celeb

Pap Rita: Nekünk is segélyért kell folyamodnunk – 18 év után hazaköltözik a zenészpár

Bors

Létrehozva: 2020.10.15.

Pap Rita és férje Bodnár Attila 2004-ben döntöttek úgy, hogy Ausztriába költöznek. Közel a hetvenhez azonban úgy érezték, hogy kényelmesebb életet élhetnek, ha visszatérnek Magyarországra. A végső lökést a járványhelyzet adta meg, így a nyáron összepakoltak.

– Amiért annak idején Ausztriába költöztünk, hogy a gyermekeink jövőjét biztosítsuk, immár teljesítettük. A fiunk Grazban építészmérnök, a lányunk Bécsben fotóművész. Eddig mi hoztunk áldozatot értük, évekig kintről jártunk fellépni Magyarországra, de most elérkezettnek láttuk az időt, hogy magunkra gondoljunk, és hazaköltözzünk. Mindkét gyerek a párjával él, így tavaly május óta már csak kettesben vagyunk általában – kezdte a Story-nak Bodnár Attila.

Exkluzív sztorikkal, friss sztárhírekkel megjelent a legfrissebb Story. Keresd a magazint nyomtatott formában a...

Közzétette: Story – 2020. október 14., szerda

– Az ausztriai ház ráadásul nem is a sajátunk, Bükfürdőn viszont van egy gyönyörű otthonunk, ahova visszatérhettünk, és amit olcsóbb is fenntartani. Ausztriában nagyon drága az élet, ráadásul a járvány miatt a bevételeink is megcsappantak. Évente 70-80 fellépésünk szokott lenni, idén azonban mindössze öt volt, kettő még tavasszal a karantén előtt, és azóta három. Így sajnos nekünk is segélyért kell folyamodnunk. A döntésünkben különösen fontos szempont volt, hogy itthon kedvezőbb a megélhetés, és biztonságosabb is, Bükfürdő tényleg a béke szigete.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek