Celeb

Orosz rulettezik Danny Blue

Bors

Létrehozva: 2020.05.19.

A világhírű mentalista online közönsége előtt kockáztatja a testi épségét. A nézőknek kell ugyanis megmondaniuk, hogy melyik szögbelövővel lője meg magát.

Nézők százai fognak dönteni Danny Blue életéről. Bármennyire is morbidul hangzik a kijelentés, való igaz: a mentalista egyfajta online orosz rulettezéssel fog jótékonykodni a Heim Pál Gyermekkorház javára, ami az ország egyetlen olyan intézménye, ahol koronavírusos gyermekeket kezelnek.

– Szögbelövők lesznek az asztalon, és a nézők szavazhatnak arról, melyikkel lőjem meg a kezemet vagy más testrészemet. Nem veszélytelen mutatvány, mert lesz üres és szöggel felszerelt is. Igyekszem majd az emberek fejébe belemászni virtuálisan, és a jó döntés felé terelni őket, hogy ne kössek ki a legközelebbi kórházban. A feszült show-ra egyrészt adományokat szeretnék gyűjteni az intézményeknek, hiszen rengeteg erőforrást kellett mozgósítani azért, hogy stabilan tudjanak működni, másrészt pedig ez egy apró gesztus is lesz az egészségügyi dolgozóknak, akik mindennap kockáztatták az életüket és egészségüket értünk – mondta a Borsnak Danny a május 21-i online show-ról.

A Forma–1 hivatalos mentalistájaként is számon tartott jóképű sztárt szintén komolyan érintette a számtalan lemondott fellépése, de egy percig sem rendült meg a helyzettől.

– Mindennap optimizmust sugárzok az embe­rek­nek. Sok előadás elmaradt, viszont egy kétnapos, virtuális konferencia segítségével a legnevesebb mentalistákkal találtunk ki technikákat, hogyan költözhetnénk át a virtuális térbe, ugyanolyan színvonalas show-kat nyújtva a közönségnek. Műhelytitkokat nem árulhatok el, de nem mindegy például, milyen szavakkal hatunk az em­berekre – magyarázta az emberi elme és lélek nagy ismerője.     

Ez is érdekelhet

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/rLsNASLz32klBDNttxDyorGsPE21L4wjFgnTh_Dt1dE/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzMwYjQwNmU4ZTYzZDQ3ZTlhN2NhYmI0NTE3NDk0NmVh.jpg
Tippmix

"Úgy voltam vele, hogy ilyen nem fog sűrűn előfordulni" - Marics Peti félmilliót bukott

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/gBh490zB36efX5SC4-FLP_GjbHj6nTFWcBP9yCsbnpU/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzRjNTJkMzFmNWUxNjQyNTk5NWQ3ZjJjYjExNWJjNTc5.jpg
Kiakadás

Koholák Alexa kiakadt: intim képekkel ostromolják a férfiak a szakítása után